Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Oluşturuldu: Ekim 30, 2012 Forum Editörü Paylaş Oluşturuldu: Ekim 30, 2012 Arkadaşlar Merhaba;Belki bileniniz vardır ama ben tesadüf eseri buldum bu siteyi ve bana çok ilginç geldi. Canon ve Nikon dövüş kulübü. Belki sizlere de ilginç gelecek.www.canonnikonfightclub.com/phpbb/index.phpSelamlar, 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Ekim 30, 2012 gönderildi Paylaş Ekim 30, 2012 gönderildi hahaha abi bune yaa nikonun kanıta ihtiyacı yokki.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Ekim 31, 2012 gönderildi Paylaş Ekim 31, 2012 gönderildi Gereksiz bir girişim olmuş bence.. Bol şanşlar Dilerimm 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Işkın 0 Ekim 31, 2012 gönderildi Paylaş Ekim 31, 2012 gönderildi Gereksiz bir girişim olmuş bence.. Bol şanşlar Dilerimm bencede Gereksiz bir girişim olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre BORA 7 Kasım 1, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 1, 2012 gönderildi Konsept olarak forum değilde daha farklı birşey yapılsaydı belki birşeyler olabilir, ilgi çekebilirdi ama şu aşamada pek tutabilcek bişi gibi görünmüyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mecit Öztürk 221 Kasım 1, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 1, 2012 gönderildi açık söylemeli tırıvırı 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın