Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Nisan 27, 2015 gönderildi Paylaş Nisan 27, 2015 gönderildi üstad,Ben Lightroom kullanıyorum. Söyledikleriniz ilgimi çekti. örnek anlatımlı Capture NX2 videosu hazırlayabilir misiniz?youtube de bir sürü video bulacağınızdan eminim brn ordannbakarak bişiyler yapmaya çalışıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Nisan 27, 2015 gönderildi Paylaş Nisan 27, 2015 gönderildi üstad,Ben Lightroom kullanıyorum. Söyledikleriniz ilgimi çekti. örnek anlatımlı Capture NX2 videosu hazırlayabilir misiniz?Evet, youtube üzerinde pek çok video bulabilirsiniz. Bu konuda örnek anlatımlı bir video hazırlamak öncelikle zamanı olan birinin yapabileceği bir iştir. Ben, yaşım, işim, sorumluluklarım gereği böyle bir işe ayıracak zamana sahip değilim. Kaldı ki bu konuda eğitim veren biri olarak neden böyle bir videoyu hazırlıyayım? Bu, kendi ayağıma baltayı vurmak demektir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın