BaKi KILIÇ 3 Oluşturuldu: Ekim 31, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Ekim 31, 2012 Arkadaşlar d3100 kullanıyorum ve vizörün içerisine ne olduğunu anlayamadığım birazcık irice birşey kaçmış. onu ordan nasıl çıkartabilirim ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Ekim 31, 2012 gönderildi Forum Editörü Paylaş Ekim 31, 2012 gönderildi Arkadaşlar d3100 kullanıyorum ve vizörün içerisine ne olduğunu anlayamadığım birazcık irice birşey kaçmış. onu ordan nasıl çıkartabilirim ?Bu işten anlayan öncelikle yetkili Nikon servisi, eğer servis yoksa çok iyi ve bu tür cihazlarda probleminize benzer deneyimleri olan iyi bir tamirciye yaptırın bu işi. Sakın siz çıkarmaya çalışmayın. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer DURSUN 172 Ekim 31, 2012 gönderildi Paylaş Ekim 31, 2012 gönderildi Muğlada yoksa İzmir. Kendin çıkarma yoksa içinden civcivde çıkar Kuşta. "Tecrübe konuştu" 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BaKi KILIÇ 3 Kasım 1, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 1, 2012 gönderildi Teşekkür ediyorum arkadaşlar. Cevabımı aldım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın