Tamer DURSUN 172 Oluşturuldu: Kasım 5, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Kasım 5, 2012 Çok arayıp bulamayıp, 110 tl ben verdim, siz vermeyinMarka N / A Model EN-EL14 + Miktar Paket başına 1 parÇa (lar) Renk Siyah Uyumlu Modeller Nikon P7000 / P7100 / D3100 / D5100 / D3200 kamera Pil Türü Li-iyon polimer Gerilim 7.4 V İşaretli Kapasitesi 1030 mAh Fiili Kapasite 950 mAh Belgeleme CE Paketleme Listesi 1 x Batarya http://dx.com/p/en-e...100-more-162893 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Kasım 5, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 5, 2012 gönderildi Bu pil konusunda ben de ekstra bi hatırlatmada bulunmak istiyorum. Yazılanın aksine bu pil D5100'de çalışmıyor, bilginiz olsun. Sadece bir battery grip vasıtasıyla makinayı önce orjinal pil ile start ederseniz, sonrasında ikinci pil olarak bu yan sanayi pili takarsanız çalışıyor, o kadar. Diğer modellerde durum nedir bilmiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer DURSUN 172 Kasım 5, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 5, 2012 gönderildi Hepsinde aynı üstad. Bende batery grip için aramıştım. bir adet orjinal olursa sıkıntı yok. grip e taktınmı sorusuz çalışıyormuş. ben orjinal aldığımdan ( mecburiyetten) her türlü çalışıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Kasım 5, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 5, 2012 gönderildi ben gribde kalem pil kullanıyorum rahatım o yüzden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Kasım 5, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 5, 2012 gönderildi Gökhan, senin makinan sanırım D7000 ve o makinada kullanılan grip farklı, dolayısıyla kalem pil kullanma imkanın var. Bu arada merakımı bağışla Gökhan, kaç yaşındasın? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Kasım 5, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 5, 2012 gönderildi Gökhan, senin makinan sanırım D7000 ve o makinada kullanılan grip farklı, dolayısıyla kalem pil kullanma imkanın var. Bu arada merakımı bağışla Gökhan, kaç yaşındasın?Estafurullah abi 32 bitti ama 24 görünümlüyüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın