kuşkaya 0 Mart 27, 2017 gönderildi Paylaş Mart 27, 2017 gönderildi SanDisk kendi sayfasından baktığımda yazma hızını 90 mb/s yazıyor ama ondada S'nin üzerinde * işareti var. ama açıklaması yok :(( Birkaç kere amazon.de den alışveriş yaptım gayet hızlılar ve memnun kaldım. o yüzden amazon.de den baktım. Önerdiğiniz Transcend stoklarda yok malesef. Fiyatıda 35 Euro civarı. SanDisk 2 adet aldığımda kargo bedavaya geliyor. Aslında iki adet fiyatı 45 Euro ama ithalat depozitosu 8 Euro daha alıyorlar. Toplamda 54 Euro civarına geliyor maliyeti. Tabiki 8 Euro'yu geri alıyormuyuz yoksa Türkiye girişinde gümrük vergisi olarak mı kesiliyor orasını da pek anlamadım :)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuşkaya 0 Mart 27, 2017 gönderildi Paylaş Mart 27, 2017 gönderildi Buda SanDisk'in kendi sayfasındaki açıklması Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuşkaya 0 Mart 27, 2017 gönderildi Paylaş Mart 27, 2017 gönderildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Mart 27, 2017 gönderildi Forum Editörü Paylaş Mart 27, 2017 gönderildi Bende Yazma hızını maksimum 90 MB/s olduğunu okudum. O zaman sorun yok. Amazonda biraz pahalı gibiydi (33 küsür dolar) Aliexpress' de gönderi süresi 20-31 gün arası ücretsiz gönderi ile alınırsa fiyatı 29,03 dolar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuşkaya 0 Mart 27, 2017 gönderildi Paylaş Mart 27, 2017 gönderildi Aliexpress den hiç alışveriş yapmadım. gelir mi gelmez mi açıkcası biemiyorum. birde Aliexpress' den alışveriş yaptığımızda gümrükte vergi ödemesi gerekiyor mu? sanırım son düzenlemelerle 30 dolar yada 30 euro üstüne vergi koymaya başladılar. yukarıda bahsettiğim 8 euro gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Mart 27, 2017 gönderildi Forum Editörü Paylaş Mart 27, 2017 gönderildi Bir sürü tanıdığım Aliexpresten sorunsuz alışveriş yaptığını söylüyor. Yurtdışından herhangi bir siteye bağlı olmaksızın 75 euro' ya kadar gümrüksüz alış veriş yapılabiliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuşkaya 0 Mart 27, 2017 gönderildi Paylaş Mart 27, 2017 gönderildi (düzenlendi) @Ümit Alper TÜMEN çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Aliexpress'i biraz inceleyeyim o zaman. iyi günler dilerim Mart 27, 2017 - kuşkaya tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FurkanErdem 0 Mart 27, 2017 gönderildi Paylaş Mart 27, 2017 gönderildi @kuşkaya, uzun süredir AliExpress'ten alışveriş yapıyorum, hepsi de ulaştı bana. 13-45 günde geldi siparişlerim (ortalama 28 gün). Ayrıca kırık, hatalı gelen 2 farklı ürün için de para iadesi yaptılar. Bu açıdan da güvenilir. 70 ve 92 dolarlık iki sipariş verdim, ikisi de gümrük vergisiz geldi. Her iki paketin üzerine ufak meblağlar yazmışlar, 10-15 dolar gibi. Aynı zamanda içeriği de farklı yazmışlar. Bu yüzden gümrüğe takılmadan geliyor. Gümrüğe takılma ihtimaline karşılık satıcıya mesaj atarak paket üzerine düşük bedel yazmasını rica edebilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FurkanErdem 0 Mart 27, 2017 gönderildi Paylaş Mart 27, 2017 gönderildi Bir sürü tanıdığım Aliexpresten sorunsuz alışveriş yaptığını söylüyor. Yurtdışından herhangi bir siteye bağlı olmaksızın 75 euro' ya kadar gümrüksüz alış veriş yapılabiliyor. Ümit Bey, yanılmıyorsam 75 euro'dan 30 euro'ya düştü gümrük muafiyeti üst sınırı. Micro sd mi sd mi önerirsiniz sorumu görmediniz galiba Transcend 32 gb Sdhc r95 w45 mb/sn hafıza kartını sipariş geçtim. İnşallah memnun kalırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuşkaya 0 Mart 27, 2017 gönderildi Paylaş Mart 27, 2017 gönderildi @FurkanErdem nerden sipariş verdiniz ve ne kadara aldınız acaba? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuşkaya 0 Mart 27, 2017 gönderildi Paylaş Mart 27, 2017 gönderildi @FurkanErdem birde güvendiğiniz satıcılar var mı acaba Aliexpresten sipariş etmek için? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Mart 27, 2017 gönderildi Forum Editörü Paylaş Mart 27, 2017 gönderildi Mikro SD DSLR kameralarda adaptöründeki kalitesiz malzeme nedeniyle sorun çıkarabiliyor. Bu nedenle mikro SD kart tavsiye etmiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuşkaya 0 Mart 27, 2017 gönderildi Paylaş Mart 27, 2017 gönderildi Az önce Amazon.de müşteri hizmetleri ile görüştüm. 8 euro için teminat bedeli olduğunu söylediler. gümrük memurunun durumuna göre bazen tamamı, bazen daha azı bazende hiç alınmadığını ve eğer alınmazsa 8 euronun tarafıma iade edileceğini belirttiler. Sonuçta neredeyse Aliexpres ile aynı fiyata geliyor ürünler. hatta 8 euroyu iade ederlerse daha ucuza geliyor. ayrıca ürünler daha kısa sürede geliyor. daha önce aldığım bir üründe sıkıntı çıktığında çok hızlı çözdüler. o bakımdan amazon daha iyi diye düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FurkanErdem 0 Mart 27, 2017 gönderildi Paylaş Mart 27, 2017 gönderildi 37 dakika önce, Ümit Alper TÜMEN yazdı: Mikro SD DSLR kameralarda adaptöründeki kalitesiz malzeme nedeniyle sorun çıkarabiliyor. Bu nedenle mikro SD kart tavsiye etmiyorum. Anladım Ümit Bey, Sd kart olanı sipariş vermiştim.Yardımlarınız ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Saygılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FurkanErdem 0 Mart 27, 2017 gönderildi Paylaş Mart 27, 2017 gönderildi 47 dakika önce, kuşkaya yazdı: @FurkanErdem nerden sipariş verdiniz ve ne kadara aldınız acaba? http://urun.n11.com/hafiza-karti/transcend-32gb-ultimate-sdhc-hafiza-karti-600x-class10-P63109122 74,90 TL' ye aldım. Fakat ürün tükendi görünüyor şu an. 46 dakika önce, kuşkaya yazdı: @FurkanErdem birde güvendiğiniz satıcılar var mı acaba Aliexpresten sipariş etmek için? Aliexpress'ten hafıza kartı araştırması yapmadım henüz. Daha doğrusu hiç aklıma gelmemişti orası D7200'ü bugün sipariş verdiğim için bir an önce hafıza kartı almam gerektiği düşüncesi ile Aliexpress'ten almak aklımdan geçmemiş olabilir. Ufak bir inceleme yaptım AliExpres'te, sizin bahsettiğiniz hafıza kartı 29,03 dolar, ücretsiz kargo ayrıca. Link Satıcı puanı oldukça yüksek, yorumlar da iyi ürün ve satıcı hakkında. Aynı kart Türkiye'de 160-180 TL civarı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Mart 28, 2017 gönderildi Forum Editörü Paylaş Mart 28, 2017 gönderildi 16 saat önce, FurkanErdem yazdı: Anladım Ümit Bey, Sd kart olanı sipariş vermiştim.Yardımlarınız ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Saygılar. Rica ederim Furkan bey. Saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuşkaya 0 Mart 28, 2017 gönderildi Paylaş Mart 28, 2017 gönderildi 2 adet Sandisk Extreme PRO 32 GB SDHC Sınıf 10, U3, V30 kart sipariş ettim amazondan. toplamda gümrükten geçerse 180 TL vergi gelirse 210 TL. Ürünler ulaşınca tam fiyatını da paylaşıcam buradan. herkese iyi günler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın