Gökhan YAZICI 856 Kasım 16, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 16, 2012 gönderildi Açıkcası Canon'un eski kapak dizaydını severdim benim Pentax'ın kilerden daha güzel görünürdü gözüme.Düz olduğu için yenisi gibi oyuk, girintili çıkıntılı olmadığından olsa gerek göze hoş gelirdi ama hiç kullanmadığım için parasoley ile sıkıntı çıkacağını hiç düşünmezdim.Canon'un yıllar sonra böyle bir değişikliğe gitmesi ise ilginç.Niye kullanıcısına bunca sene işkence etmişler ki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Kasım 16, 2012 gönderildi Forum Editörü Paylaş Kasım 16, 2012 gönderildi Açıkcası Canon'un eski kapak dizaydını severdim benim Pentax'ın kilerden daha güzel görünürdü gözüme.Düz olduğu için yenisi gibi oyuk, girintili çıkıntılı olmadığından olsa gerek göze hoş gelirdi ama hiç kullanmadığım için parasoley ile sıkıntı çıkacağını hiç düşünmezdim.Canon'un yıllar sonra böyle bir değişikliğe gitmesi ise ilginç.Niye kullanıcısına bunca sene işkence etmişler ki?çünkü bunca sene sattıkları lenslere parasoley vermedikleri ve kimse de para vererek parasoley almadıkları için problem yaşamamış olacaklar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Kasım 16, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 16, 2012 gönderildi çÜnkÜ bunca sene sattıkları lenslere parasoley vermedikleri ve kimse de para vererek parasoley almadıkları için problem yaşamamış olacaklar... Pentax veya Nikon dışında bir marka kullanmamak lazım sanırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın