deniz bilge 0 Oluşturuldu: Kasım 11, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Kasım 11, 2012 arkadaşlar merhaba,henüz fotoğrafçılığın f'sindeyim. d5100, 18-55 ve 55-200 ile öğrenmeye çalışıyorum. fikir istediğim konu şu;bir arkadaşım bir süreliğine amerika'da olacak. forumlardan öğrendiğim kadarıyla amerika'da ekipman burdakinden daha ucuz.geniş açı iyi bir objektif edinmek istiyorum ama bir yandan da erken olduğunu düşünüyorum. ancak ucuz ekipman edinmek için bu iyi fırsat da olabilir.sizce bir objektif almalı mıyım , cevap evet ise bu objektif ne olmalı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ahmet gul 0 Kasım 11, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 11, 2012 gönderildi dostum emin ol hayyam carsisinda amerikadan daha ucuz laf i güzar amerika lafi arkadasin gitsin baksin anlarsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ahmet gul 0 Kasım 11, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 11, 2012 gönderildi bir seyi uygun bulabilen icin heryer ucuz olabilir sirrini unutma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deniz bilge 0 Kasım 11, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 11, 2012 gönderildi dostum emin ol hayyam carsisinda amerikadan daha ucuz laf i güzar amerika lafi arkadasin gitsin baksin anlarsinizmirde yaşıyorum , hayyamdaki fiyatları takip etmek zor benim için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ahmet gul 0 Kasım 11, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 11, 2012 gönderildi sana ne lazim ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deniz bilge 0 Kasım 12, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 12, 2012 gönderildi bir süre sonra büyük ihtimalle geniş açı bir lensle fotoğraflar çekmeye başlayacağım. özellikle geniş açı lensle ilgili tavsiye istiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Kasım 12, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 12, 2012 gönderildi Setinizin bu olduğunu varsayıyorum: D5100+18-55mm+55-200mm.Bu aralıktaki lenslere sahip biri geniş açı dediği zaman akla gelebilecek modeller şunlar: (tabii ki üzerinde fokus motoru bulanan lensleri yazıyorum):- Nikon 12-24 mm AFS- Nikon 10-24 mm AFS- Nikon 14-24 mm AFS Full frame uyumlu.- Tokina 12-24 mm 2. versiyon - Tokina 11-16 mm bu modelde fokus motoru var mı bunu araştırmak gerekiyor.- Sigma 12-24 mm HSM Full frame uyumlu.- Sigma 10-20 mm HSM- Sigma 8-16 mm HSM- Tamron 10-24 mm SPBu lenslerden birini Amerikadan almak ne kadar mantıklı olur, uzun vadede garanti durumunu da hesapladığınız zaman ne kadar avantajlı olur gibi soruları da kendinize sorunuz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ahmet gul 0 Kasım 12, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 12, 2012 gönderildi elimde sadece 16 85 var yardimci olurdum canon var da nikon suan 16 85 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deniz bilge 0 Kasım 13, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 13, 2012 gönderildi Setinizin bu olduğunu varsayıyorum: D5100+18-55mm+55-200mm.Bu aralıktaki lenslere sahip biri geniş açı dediği zaman akla gelebilecek modeller şunlar: (tabii ki üzerinde fokus motoru bulanan lensleri yazıyorum):- Nikon 12-24 mm AFS- Nikon 10-24 mm AFS- Nikon 14-24 mm AFS Full frame uyumlu.- Tokina 12-24 mm 2. versiyon- Tokina 11-16 mm bu modelde fokus motoru var mı bunu araştırmak gerekiyor.- Sigma 12-24 mm HSM Full frame uyumlu.- Sigma 10-20 mm HSM- Sigma 8-16 mm HSM- Tamron 10-24 mm SPBu lenslerden birini Amerikadan almak ne kadar mantıklı olur, uzun vadede garanti durumunu da hesapladığınız zaman ne kadar avantajlı olur gibi soruları da kendinize sorunuz.hocam cevap için çok teşekkür ederim,''Bu lenslerden birini Amerikadan almak ne kadar mantıklı olur, uzun vadede garanti durumunu da hesapladığınız zaman ne kadar avantajlı olur'' gibi soruları size sorsam siz ne derdiniz acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Kasım 13, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 13, 2012 gönderildi Ben TR'de oturmuyorum, bundan dolayı size yanlış bilgi vermek istemem. TR'nin fiyatları ve Nikon TR'nin bu tür mallara uyguladığı kota/vermediği garanti servisi hakkında bilgi edinmenizi tavsiye ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deniz bilge 0 Kasım 13, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 13, 2012 gönderildi Ben TR'de oturmuyorum, bundan dolayı size yanlış bilgi vermek istemem. TR'nin fiyatları ve Nikon TR'nin bu tür mallara uyguladığı kota/vermediği garanti servisi hakkında bilgi edinmenizi tavsiye ederim.araştıracağım, teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın