yiğit kulluk 10 Oluşturuldu: Kasım 12, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Kasım 12, 2012 Merhabalar,Elimde 1966 yılından kalma üzerinde sabit Carl-Zeiss objektif bulunan bir kemaram var. Bir yandan kullanmak istiyorum. Bir yandan da dede yadigari olması sebebiyle kullanmaya kıyamıyorum. Merak ettiğim konu ise aranızda hiç bu makinadan inceleyip, kullanma fırsatınız oldumu? çekim kalitesi vs. nasıldır. Benim için dede yadigari olması dışında değerli bir makinamıdır. Kısacası bu yadigari yapılış amacı olarak kullanmaya değermi, yoksa odamda baş bir köşeye kaldırıp saklanmalıdır?Saygılarımla, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Kasım 12, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 12, 2012 gönderildi baktımda mükemmel bir antika film tak arada çekim yap bence dene. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yiğit kulluk 10 Kasım 12, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 12, 2012 gönderildi Bende öyle düşünüyorum aslında ama bakalım makina ile ilgili ne yorumlar gelecek. O yorumlara göre bir karar vermeyi düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yiğit kulluk 10 Kasım 13, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 13, 2012 gönderildi Anladığım kadarıyla kimsenin bu makineyle yolları kesişmemiş O zaman bir film takıp deneyelim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın