Gökhan 274 Kasım 20, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 20, 2012 gönderildi K5 Japonya 'daki selden zarar görmesi sebebiyle ilk parti üretimlerde sensör de leke varmışSeri numaraları belli. Şuan piyasada satılanlar da herhangi bir hata yok.Bende K5 ile D7000 arasında gidip geliyorum ama çok sıkıntı yaşayan var, D7000 de.Yurt içi garantili almak şartAl gitsin bişe yok makınede tozlanma oluo slınce geçiyor o kadar basit yalnız makıne gülle aynı zamanda vücütda çalışmış oluyorsunuz bir taşla iki kuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Kasım 21, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 21, 2012 gönderildi D7000 in neresi ağır yahu 700gr cihaz.Ben giriş seviyesi kuş gibi makine kullanmıyorum ki.Benim K20D pilsiz 800gram, ayrıca fiziki olarakda D7000 den büyük.Grip ile bir insanın yüzünü komple kapatacak ebatlarda :DBir önecki sayfamda yurt dışında USPS ile gönderin demiştim.Yanlış yazdım PST olacak o USPS Amerika'nın PTT si idi, nereden aklıma geldiyse onu yazmışım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Kasım 21, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 21, 2012 gönderildi D7000 in neresi ağır yahu 700gr cihaz.Ben giriş seviyesi kuş gibi makine kullanmıyorum ki.Benim K20D pilsiz 800gram, ayrıca fiziki olarakda D7000 den büyük.Grip ile bir insanın yüzünü komple kapatacak ebatlarda :DBir önecki sayfamda yurt dışında USPS ile gönderin demiştim.Yanlış yazdım PST olacak o USPS Amerika'nın PTT si idi, nereden aklıma geldiyse onu yazmışım.780 gr lenssiz lens 490 grammı ne pil lens body artı batery grip oldu sana gülle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Kasım 21, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 21, 2012 gönderildi 780 gr lenssiz lens 490 grammı ne pil lens body artı batery grip oldu sana gülle 800gr makine + tamron 70-200 1300gr toplam 2kgpil grip flaş vs hiç bişeyi hesaba katmıyorum bile Benim K20D D7000 den hem büyük, hem ağır adaşım boşuna kıyaslama 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Kasım 22, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 22, 2012 gönderildi 800gr makine + tamron 70-200 1300gr toplam 2kgpil grip flaş vs hiç bişeyi hesaba katmıyorum bile Benim K20D D7000 den hem büyük, hem ağır adaşım boşuna kıyaslamaoda baya bir büyükmüş o hiç kullanılmaz o zaman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Kasım 22, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 22, 2012 gönderildi önemli olan boyutu değil işlevi diyerek yanan geyik kazanına bir odun da tarafımca atıldıktan sonra, konunun açılmasına sebep problemin çözülüp çözülmediği konusunda merak içindeyim, belirteyim. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mert aslan 0 Kasım 26, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 26, 2012 gönderildi sorun body de.lensi değiştiğimdede yakaladım bozuk görüntüyü.yalnız şöyle birşey var:NEF- olarak çektiğimde sıkıntı yok.yalnızca jpeg de yapıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Kasım 26, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 26, 2012 gönderildi bende de leke çıkmaya başladı yalnız transparan siyah noktacılkar var sensörü temizle dedim geçmedi sensörü kitledim biraz üfledim lekelerin yerri değişti toz falan diye şüphelşeniyorum lekeler diyafrram değeri yüksekken çıkıyor diyafram 5 altında pek beli olmuyor ama 22 de yapınca gayet net çıkıyor ortaya adanada bi fotoğrafçıya gidip temizletmeye karar verdim birde bu ürünü alırsam işime yarar mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Kasım 26, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 26, 2012 gönderildi bende de leke çıkmaya başladı yalnız transparan siyah noktacılkar var sensörü temizle dedim geçmedi sensörü kitledim biraz üfledim lekelerin yerri değişti toz falan diye şüphelşeniyorum lekeler diyafrram değeri yüksekken çıkıyor diyafram 5 altında pek beli olmuyor ama 22 de yapınca gayet net çıkıyor ortaya adanada bi fotoğrafçıya gidip temizletmeye karar verdim birde bu ürünü alırsam işime yarar mı?Bu değil solusyonlu olanları var özel solusyon onlardan alacaksın.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mert aslan 0 Kasım 28, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 28, 2012 gönderildi havuzda cekim yapmıştım onunla alakası olabilir mi? (kaplı havuz nemli ortam) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Kasım 28, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 28, 2012 gönderildi havuz olsa nef de de aynı sorun olmalı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Kasım 29, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 29, 2012 gönderildi havuz olsa nef de de aynı sorun olmalıSensör temızlemesı çok gıcık bir olay acemılıgıme geldi bir saat ugrasdım iyi birine yaptırman daha mantıklı bence kol boyun hepsi ağrı içinde kalır söylim sana yapacaksanda bana mesaj at Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mert aslan 0 Kasım 30, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 30, 2012 gönderildi NEF+ Jpeg çekim yapınca bi sorun olmuyor.yzılımsal bir sorun olabilir mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Kasım 30, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 30, 2012 gönderildi NEF+ Jpeg çekim yapınca bi sorun olmuyor.yzılımsal bir sorun olabilir mi?Lekemiydi çizgilenmeymiydi sorun hepsinde olur fark etmezki.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mert aslan 0 Aralık 2, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 2, 2012 gönderildi resim kalitesi=NEF+ Jpeg seçtiğimde çizgilenme yok. sadece Jpeg seçtiğimde örnekte olduğu gibi kırmızı yeşil çizgiler çıkıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Aralık 2, 2012 gönderildi Paylaş Aralık 2, 2012 gönderildi resim kalitesi=NEF+ Jpeg seçtiğimde çizgilenme yok. sadece Jpeg seçtiğimde örnekte olduğu gibi kırmızı yeşil çizgiler çıkıyor.muhtemelen yazılımsal gibi geldi bana.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Aralık 3, 2012 gönderildi Paylaş Aralık 3, 2012 gönderildi yazılımsal da olabilir, donanımsal da... Gene bir servis yolu gözüküyor o makineye gibi geldi bana... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mert aslan 0 Aralık 5, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 5, 2012 gönderildi acaba seri numarasına göre ya da cihazın içinden yazılım sürümünü öğrenme sansımız var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Aralık 6, 2012 gönderildi Paylaş Aralık 6, 2012 gönderildi yazılımı sürümünü, seri numarasına gerek kalmadan öğrenebilirsin. MENU>AYARLAR altında bir yerlerde olması lazım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın