Tamer DURSUN 172 Oluşturuldu: Kasım 20, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Kasım 20, 2012 Tokina 100mm f/2.8 Makro AT-X Pro D Macro Lens Siparişini verdim Geçen gün tesadüf tanıştığım bir fotoğrafçı tarafından fazlaca övülen bu lensi aldım. Siz sevgili dostlarımdanda bu konuda bilgilerinizi rica ediyorum. 1:1 olması F2.8 olması beni fazlası ile cezbetti. Diğer tokina lensim 28-80 in baş lensim olmasıda etki etti tabi.saygılar 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Kasım 20, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 20, 2012 gönderildi Bana göre Nikon'dan sonra bu aralıktaki en iyi makro lens. Üzerinde fokus motoru olmadığı için giriş seviyesindeki kullanıcılar tarafından tercih edilmiyor, TÜrkiye'de ise nedense Tokina pek tanınmıyor, sadece eski fotoğrafçılar biliyor, tanıyor bu markayı. Sigma 105 mm ve Tamron 90 mm'den çok daha iyi performansa sahip olduğuna inanıyorum. Bir sÜre kullandım, gayet başarılı sonuçlar aldım. Full frame ile de uyumludur, D3 Üzerinde kullanıyordum. APS-C sensörlÜ gövde ile birkaç portre denemis yapın, farkı göreceksiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer DURSUN 172 Kasım 20, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 20, 2012 gönderildi Sevgili Mehmet Bu Cumartesi Eminönü'nde karşılastığım Bir fotoğraf ustası ile bayağı muhabbet ettik. D800 deki 70-200 Nano su ile deklanşörüne bile bastım. Ordan burdan derken Bu lensi bayağı övdü. Ardından bende evde flick te bakıca, Aslında bu işe gönül verdiğimiz halde bir sürü şeyi gözden kaçırdığımızın farkına vardım. çok üst segmentlerde dans etmediğin sürece, Bu ve benzeri lensler fazlası ile iş görür o kanaate vardım. Birde tüm hesabım artık bir gövde motorlu makina üzerine. Pusudayım bekliyorum 3100 ile yemledim artık ne düşerse. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yiğit Kürşad 41 Kasım 21, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 21, 2012 gönderildi Bence Tamron 90 mm almalısın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer DURSUN 172 Kasım 21, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 21, 2012 gönderildi Tokina ile seviyeli bir birlikteliğimiz olsun istiyorum aslında. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yiğit Kürşad 41 Kasım 21, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 21, 2012 gönderildi Dogrudur Farketmez ikiside iyi bir makine tokına göde yapısı olarak biraz daha önde o kadar . 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
y.Güngör 86 Kasım 22, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 22, 2012 gönderildi Tokina mı tamron mu deseler..Düşünmeden Tokina derim..Doğru seçiminiz için tebrik eder. Başarılı ve bol fotoğraflı günler dilerim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın