Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Oluşturuldu: Kasım 26, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Kasım 26, 2012 Kasımın 3 de verdiğim siparişim bugün elime geçti en çok ta uzaktan kumandası hoşuma gitti. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Kasım 27, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 27, 2012 gönderildi Hayırlı olsun ürünlerin güle güle kullan biraz geç gelmiş gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Kasım 27, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 27, 2012 gönderildi ptt de biraz takıldı 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Kasım 27, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 27, 2012 gönderildi Benimde sensor clean kit geldi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batuhan Köse 63 Kasım 28, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 28, 2012 gönderildi Merhaba ArkadaşlarHangi firmadan aldınız ürünleri, ben focalpirce kulanıyorum elektronik için, filtrede güvenip getirtemedim bir türlü.Kullandıktan sonra sorun var mı oyk mu? sahte ürün mü gibi bilgileri bizimle paylaşabilir misin?iyi günler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Kasım 28, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 28, 2012 gönderildi dx.com dan aldım ürünlerde herhangi bir sıkıntı yok şu anda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın