Tamer DURSUN 172 Oluşturuldu: Kasım 29, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Kasım 29, 2012 İşten geldim. Çektim eşofmanı, Yayıldım yer minderli odada yere. Çay getirdi hatun, Allah razı olsun yorgun bir günün ağırlığını atıyorum. Çayda Çay olmuş ha, Şifa mübarek. Lahlıyoruz hatunla Okul nasıldı falan Çocuklar Çok uğraştırdımı falan diye. Birden Bir hengame koptu dışarda,, İnsan sesleri , kornalar, Polis sirenleri, anonslar. Noluyor lan diye fırladım cama, Elimde Çayı döktüm perdeye. Dışarda Polis arabaları, insanlar, her yer Kırmızı Mavi Işık. Hemen Çantaya koştum: Kaptım makinayı üzerinde prime lens var acele ile Çıkardım. 28-80 i taktım. üstüme kabanı geÇirdim. En acar muhabir edasında tam fırlıyorum kapıdan. -Tamer -Tamer Şunuda at!.... Bizim hatun Çöp poşetini elime tutuşturuyor! O an bittim. Dumuki dumur. kendime geldiğimde kahkahalarla gülüyordum. Hatun -Ne gülüyorsun nasıl olsa Çıkıyın at şunu ne var dedi. ben daha beter koptum. Kendimi bir karikatür figürü olarak tarihe not düştüm. 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Kasım 29, 2012 gönderildi Forum Editörü Paylaş Kasım 29, 2012 gönderildi İşten geldim. Çektim eşofmanı, Yayıldım yer minderli odada yere. Çay getirdi hatun, Allah razı olsun yorgun bir günün ağırlığını atıyorum. Çayda Çay olmuş ha, Şifa mübarek. Lahlıyoruz hatunla Okul nasıldı falan Çocuklar Çok uğraştırdımı falan diye. Birden Bir hengame koptu dışarda,, İnsan sesleri , kornalar, Polis sirenleri, anonslar. Noluyor lan diye fırladım cama, Elimde Çayı döktüm perdeye. Dışarda Polis arabaları, insanlar, her yer Kırmızı Mavi Işık. Hemen Çantaya koştum: Kaptım makinayı üzerinde prime lens var acele ile Çıkardım. 28-80 i taktım. üstüme kabanı geÇirdim. En acar muhabir edasında tam fırlıyorum kapıdan. -Tamer -Tamer Şunuda at!.... Bizim hatun Çöp poşetini elime tutuşturuyor! O an bittim. Dumuki dumur. kendime geldiğimde kahkahalarla gülüyordum. Hatun -Ne gülüyorsun nasıl olsa Çıkıyın at şunu ne var dedi. ben daha beter koptum. Kendimi bir karikatür figürü olarak tarihe not düştüm.Tamer Bey, Merhaba;Tam Yiğit özgürlük bir karikatüre malzeme olmuşsunuz. Beni Çok güldürdünüz. Allah da sizleri güldürsün. Siz fotoğraf koşarken Tamer, Tamer.. şu Çöpü de Çöp tenekesine atıver... Haber fotoğrafÇısının bittiği an....Selamlar, 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Kasım 29, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 29, 2012 gönderildi Güzel bir anı olmuş ama Kasap et derdinde koyun can derdinde olmus 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer DURSUN 172 Kasım 29, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 29, 2012 gönderildi Emin Olun Hala gülüyorum. Ve acayip ihtiyacım vardı. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
y.Güngör 86 Kasım 29, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 29, 2012 gönderildi hohoho Yengeciğime çok selamlar Allah ömrünü uzun etsin Mutluluklar ve saygılar.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Kasım 29, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 29, 2012 gönderildi güzel bir anı çöpü attınız mı bari Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer DURSUN 172 Kasım 29, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 29, 2012 gönderildi Atmamak mümkünmü? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duha ayan 41 Kasım 29, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 29, 2012 gönderildi ya abi niye gülüyosun bunda tuhaflık yok yenge hanım senin bir kaç işi bir arada yapabilecegini düşünmüştür birde burda paylaşıyosun madara olamanı süper güldüm sana yada haline bilmiyorum ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın