İçeriğe git

Liderlik Tablosu

  1. Gökhan

    Gökhan

    Üye


    • Puan

      2

    • İçerik sayısı

      1.203


  2. Nirvanarchy

    • Puan

      2

    • İçerik sayısı

      25


  3. Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ

    • Puan

      1

    • İçerik sayısı

      1.033


  4. Orçun Edipoğlu

    Orçun Edipoğlu

    Forum Dedektifi


    • Puan

      1

    • İçerik sayısı

      762


Popüler İçerik

21-04-2013 üzerinden en yüksek itibara sahip içeriği gösteriliyor içinde Yazıları

  1. Forumda yer almayan teknikleri eklersek hoş olur diye düşünüyorum. Zoom in out tekniği. Gerekenler: Zoom yapabilen bir lens. Kit lens de olur. + (İsteğe bağlı) tripod. Nasıl yapılır: Enstantane 1/40 (biraz daha değiştirebilirsiniz) ayarlanır. Kit lens için zoom 55mm'e getirilir. Deklanşöre yarım basılır netleme sağlanır. Lensten zoom out yapılmaya başladıktan hemen sonra deklanşöre basılır. şurada güzel bi örneği var: http://img132.imageshack.us/img132/5229/zoominout.jpg İlk denemem, tripodsuz.
    2 puan
  2. aynı kılıflar ebay da kargo dahil 8 dolar civarında http://www.ebay.com/itm/Waterproof-Underwater-Housing-Case-Dry-Bag-for-Nikon-D90-D7000-/121060584390?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c2fc5ebc6
    1 puan
  3. sabırsızlıkla f5 yapıyorum:(
    1 puan
  4. panik yapma Mehmet abi açıklar sana..
    1 puan
  5. Şimdi a yada s modunda fotoğraf çektiğinde makine yni estantene göre diyaframı ayarla yada diyaframa göre estanteneyi otomatik ayarla dediğinde body n ona göre foto çeker. Şimdi sen + yada - pozlama yaptın yani + 1 ev yada -1 ev yaptın makinen ona göre stop yapar diğer bir deyişle işte mesela makinen f/5,5 estantene 1/160 ise 1/160 ya aşağı çekrsin yada yukarı çekersin. tabi - yada + da estantene değişeceği için fotoğrafında da ışık oranı farklı çıkacaktır çok açarsan ışık çok girer fotoğraf parlak çıkar yada çok kısarsan ışık az girer fotoğraf karanlık çıkar. Dilim ve bildiğim kadarıyla anlatmaya çalıştım. burda videoya bakarsan daha iyi olabilir.
    1 puan
  6. 1 puan
  7. E.V.'den kasıt Pozlama telafisi falan mı acaba?
    1 puan
Bu afiş şu şekilde ayarlanmıştır: İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.