İçeriğe git

Liderlik Tablosu

  1. Kemal Öztürk Turkoy

    Kemal Öztürk Turkoy

    Yönetim Kurulu


    • Puan

      2

    • İçerik sayısı

      1.898


  2. Ertan Ozturk

    • Puan

      1

    • İçerik sayısı

      1.020


  3. Beysan TAŞCI

    • Puan

      1

    • İçerik sayısı

      146


  4. Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ

    • Puan

      1

    • İçerik sayısı

      1.033


Popüler İçerik

29-05-2013 üzerinden en yüksek itibara sahip içeriği gösteriliyor içinde Yazıları

  1. Bir flash almak istiyorum ama muallakta kaldım sizin yardımınıza ve bilginize ihtiyacımn var. Şimdi iki çeşit flashlar var biri manüel biri de otomatik (TTL) Manueller ile otomatik flaşlar arasında da bir fiyat farkı va sorum şu Otomatik flaşın bana ne gibi yararları olur manuellerin ne gibi zararları olur. Sürekli ayar yapmak zorundamıyım neticede bir magazin fotoğrafçısı olmayacam yani bana flaşlı çekim yaparken ya fazla ışığı açtım az açtım kare yandı gibi sorunlarım olmayacak flailı çekimi de genelde kullanacağım yerler aile ortamında makro çekimlerde birde sevdiğim arkadaşımın düğünü falan olursa kullanırım. Manuel flaşh kullanmak zormudur. Yoksa aylıktan biraz daha kırpıp bir kaç ay bekleyip otomatik bir flaş mı alayım. Manuel flaşh kullan varsa bilgilendire bilirmi. Almak istediğim flash http://dx.com/p/560-ii-2-0-lcd-flash-speedlite-speedlight-4-x-aa-124788 bu. İş görür mü. Yarı yolda bırakır mı beni. Yardımlarınız için teşekkürler.
    1 puan
  2. Baskı boyutuyla ilgili. F22 ve üzerinde çektiğin fotoğrafa ekranda % 100 bakarsan doku kaybını görürsün ama ekran dediğin şey ortalama 72DPI. Baskı alıyorsan kağıdın boyutu sınırlı olacağı için doku kaybını farkedemeyeceksin. Bu durumdabnet alan derinliği daha önemli oluyor. "Focus stacking" denen teknik daha iyi elbette.
    1 puan
  3. Valla ben onu bunu bilmem Bana kursta hocamın söylediği; " eğer iyi bir fotoğrafçı olmak istiyorsanız, en azından işin başında JPEG çekmeniz gerekir" şeklinde..Eğer, "nasıl olsa sonradan değiştiririm derseniz ve herşeyi ps ye bırakırsanız asla kendinizi geliştiremezsiniz.." Ben hocalarımın sözünden çıkmam İstisnalar haricininde tabii
    1 puan
Bu afiş şu şekilde ayarlanmıştır: İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.