İçeriğe git

Liderlik Tablosu

  1. Ertan Ozturk

    • Puan

      3

    • İçerik sayısı

      1.020


  2. Fatih Akbörü

    • Puan

      2

    • İçerik sayısı

      244


  3. Kemal Öztürk Turkoy

    Kemal Öztürk Turkoy

    Yönetim Kurulu


    • Puan

      1

    • İçerik sayısı

      1.898


  4. B.Cem BOZBAŞ

    • Puan

      1

    • İçerik sayısı

      413


Popüler İçerik

17-01-2014 üzerinden en yüksek itibara sahip içeriği gösteriliyor içinde Yazıları

  1. 18-105 olsun 18-55 olsun gayet iyi hızlı ve sorunsuz lensler maalesef ekipman sevdası çoğu zaman fotoğraf sevdasının önüne geçerek sidik yarıştırma olayına giriyor acı ama gerçek ha bu arada kareler oldukça başarılı tebrikler.
    2 puan
  2. t-Shirt Alabilmeniz için mağaza adresimiz : http://www.nikonturk.com/!/61 Merhaba arkadaşlar önceki mesajlardada belirttiğim gibi toplu basım için bu senede yeterli daha iyi olacagını düşündüğümüz sayıya ulaşamadık ve bu sebeble firma üzerinden mağaza yöntemi ile satışa çıkartmayı düşündük. Fiyat açısından birazdaha fazla olacaktır tabiki toplu basım'a göre ancak emeklerimiz ve istekleriniz boşa gitmemesidir amacımız. Böyle olmasının avantajı 3 farklı bay bayan gibi ayrıntılarıda daha fazla görmemiz olmuştur. Tasarımlarda düzenleme ile herhangi birşey yapmamanızı istiyoruz yerleşim ve boyutlar ayarlıdır hepsinde t-shirt modelleri ERKEK BASİC BAYAN BASİC ERKEK V YAKA BAYAN V YAKA ERKEK POLO YAKA BAYAN POLO YAKA üstte bulunan link'den t-shirtlerimizi görebilirsiniz bay ve bayan olmak üzere ve 3 farklı t-shirt olmak üzere ürünler mevcut sizin tekrar birşey yapmanız gerekiyor mağazaya girerek yanda bulunan menüden seçim yaparak ulaşabilirsiniz istediğiniz tshirtlere. Not olarak söylemek istediğim şey t-shirt alan arkadaşlarımız bu konu altında aldığını zaman giymiş bir şekilde kendi fotoğraflarınız paylaşırsa seviniriz Saygılar sevgiler..
    1 puan
  3. Arkadaşlar, ekteki fotoğraf hakkında yorum ve değerlendirmelerinizi öğrenebilir miyim? Fotoğrafçılığa yeni adım atmış biri olarak kendimce en iyi çektiğim fotoğraflardan biri diyebilirim. Ancak değerli ustalardan bir yorum almaktantan çok mutlu olurum. Saygılar. Ek: http://i.hizliresim.com/Kd40PL.jpg
    1 puan
  4. Bu yazıyı uzun uzun yazarım aslında ama elimden geldiğince kısa tutmaya çalışacağım. Son zamanlarda fotoğraf çekme hevesi insanlar arasında bir hayli fazla yayıldı. Bu heves giderekte büyümeye devam ediyor. Bu büyüme beraberinde güzel şeyleri getirirken aynı zamanda fotoğrafçılıkta pek bilgisi olmadan kesin hükümler yapan insanlarıda doğuruyor. Bu konuda bir çok başlık yazılabilir, ben bu başlıklardan sadece birine değineceğim; " Kit lens çöptür! " Kit lensler gerçektende süper ötesi lensler olmayabilirler. Lakin bu onların çöp olduğu anlamına gelmez. Ama halk arasında kit lens çöptür mantığı dozunu aşacak derecede yayıldı denebilir. Ben bunu birazda insanların elindeki ekipmanları verimli kullanamadıklarından kaynaklandığını düşünüyorum. örneğin benim elimde D7000 Gövde ve 18-105 kit lens mevcut. Lakin D800, D4 gibi gövdeleri ve Nikon'un birbirinden güzel lenslerini uzun uzun deneme şansım oldu. Gerçekten süper aletler. Hele D4 iso performansı ile netleme performansı ile beni kendine hayran bırakmıştı. Alete beyaz patlaması yaptıramıyorsun çok iyi okuyor. Peki bu diğer gövde ve kit lenslerin kötü olduğu anlamınamı geliyor? Tabiiki hayır ama halk arasında bu böyle değil. Bir D7000 ve Kit lens gibi ekipmanlar ile istediği fotoğrafı çekemeyenlerin, D4 gibi makinelerle bazı şeyleri daha kolay çekebilmeleri bana göre kit lens gibi ekipmanlara çok çabuk çamur atmalarına neden oluyor. Fikirlere yinede saygım var ama bence Kit lensler çöp değildirler ! Ekte D7000 ve 18-105 kit lens ile çektiğim 10 adet farklı tarzda fotoğraflar var. Fotoğrafların kalitesi,kadrajı,kumlanma derecesi... gibi detaylar elbette tartışmaya açık ama çöp derecesinde fotoğraflar olmadığını düşünüyorum. Bilmiyorum bu konuda sizlerin fikirleri neler ?
    1 puan
  5. Hocam pro olamamışsın sen hala
    1 puan
  6. Şu sayfada kısaca açıklamıştım: http://halkboyleistiyor.com/wp/?p=80
    1 puan
  7. Kit lens kodu mu oturtur!
    1 puan
  8. iso diyafram ve enstantane değerlerini de belirtirmisin mümkünse merak ettim
    1 puan
Bu afiş şu şekilde ayarlanmıştır: İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.