İçeriğe git

Liderlik Tablosu

Popüler İçerik

17-04-2015 üzerinden en yüksek itibara sahip içeriği gösteriliyor içinde Yazıları

  1. DSLR kameralarda patron sizsiniz. çekim yapacağı modu, pozometrik değerleri (perde hızı ve diyafram), netleyeceği noktayı, beyaz ayarını (gözlemlerime göre, son model kameralarda otomatik beyaz ayarı genelde iyi sonuçlar veriyor), ISO' yu hep sizin vererek fotoğraf çekmeniz, istediğiniz sonuçları almada size daha çok yardımcı olacaktır. Kameranın otomatik çekim modları, Mehmet hocanın da belirttiği gibi kameranın keyfindedir:) ve sizi mutlu etmeyebilir. Memnun olmadığınız GİT (KİT) lens de aslında çok da iyi sonuçlar verebilen bir lenstir. Aşağıdaki 2 kare 18-55 GİT lensle çekilmiştir. Eşim, kalitesinden daha çok, fazla yaklaştırma yapamamasından şikayetçiydi. Tavsiye konusuna gelirsek; Bizler site olarak; Lens veya gövde tavsiyesi isteyen yeni arkadaşlarımıza, daima ekonomik tavsiyelerde bulunmayı amaçlarız. çünkü bu işin maddi anlamda neredeyse sonu yok. Bu nedenle size de masraf yapmadan uzun bir süre boyunca 18-55 GİT lensin yeteceğini belirtiyoruz.
    4 puan
  2. Yusuf Kadri Şirinkan - 1990 yılında Marmara Üniversitesi İletişim FakÜltesi Radyo-Televizyon-Sinema bölÜmÜnde lisans eğitimine başladı. - 1993/1995 yılları arasında TRT İstanbul Televizyonunda yardımcı yönetmenlik yaptı. - 1995-1999 yılları arasında Samanyolu Yayın Grubu bÜnyesinde çeşitli programlarda yapımcı ve yönetmen olarak görev aldı. - 1999-2012 yıllları arasında Samanyolu Yayın Grubunda Fotoğraf EditörÜ olarak çalıştı. - Mehtap Tv de yayınlanan Kadraj isimli Fotoğrafçılık programında Atölye bölÜmÜnÜ sundu. - Halen Zirve Üniversitesi İletişim fakÜltesinde öğretim görevlisi olarak çalışıyor.
    1 puan
  3. Sizin ısrarla " Temel foto bilgisini " öğrenmeme gibi bir yaklaşımınz var.
    1 puan
  4. Uzun süre lens alma. http://www.nikonturk...itim-videolari/ Linkteki videoları pekiştererek öğren video ileyapamam vereyim parasını eğitim alayım diyor isen. Sanırım İzmir desiniz efsa, ifod gibi derneklere gidip kurs alabilirsiniz. Ayrıca İfod Perşembe günleri, İzfod salı, efsa çarşamba günleri herkese açık fotoğraf sunumları ve eleştirileri yapıyorlar. Oralara da gidebilirsiniz. Auto mod kullanma. Diyafram ve enstantane modlarını öğren. Manuel mod daha sonraları olacak iş. Diyafram ve enstantaneyi kavra ondan sonra manueli kavraman daha rahat olur. Fotoğraf makinesinin kitapçığını iyice oku. Linkteki eğitimler bitince tekrar oku. Belli bir zaman geçtimi tekrar oku. Tekrar tekrar oku dememim amacı yeni teknikler öğreniyorsun daha hakim oluyorsun ve oradaki özelliği tekrar okurken aaa diyorsun ben bunda bunu kullanabilirdim diyorsun. Böylece daha da gelişiyor.
    1 puan
Bu afiş şu şekilde ayarlanmıştır: İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.