İçeriğe git

Mehmet Nuri Kömürcüoğlu

Üye
  • İçerik sayısı

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mehmet Nuri Kömürcüoğlu kullanıcısının paylaşımları

  1. Merhabalar, fotoğrafçılıkla yeni tanışıyorum ve her gün farklı birçok özellik ve tarz daha öğreniyorum. Hdr çekim ve basamaklama modlarını anlamaya çalışırken kafam daha da karıştı. Basamaklama çekim yaparken makine 3 farklı pozlama değerinde resim çekiyor ve bunları hdr bir resime çevirmek için program kullanıyoruz anladığım kadarıyla fakat cihazda birde hdr çekim modu var bu modu kullandığımız zaman 3 resmi otomatik olarak kendisi mi birleştirmiş oluyor? Yani photoshop a gerek kalmadan makine kendisimi o işlemi görüyor, eğer öyleyse basamakla modunu kullanıp bilgisayarda uğraşmak zaman kaybımı yoksa farklı bir işlevi var mı? Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Teşekkür ederim.
  2. Mehmet Nuri Kömürcüoğlu

    Nikon d5600 wi-fi sorunu

    Bende 5500 kullanıyorum, wifi ayarında otomatik olarak wifi ye bağlanmıyor, telefona gerekli programı indirip iki cihazıda aynı wifi üzerine bağlayınca cihazlar birbiriyle iletişime geçiyor. Eğer problem buysa telefona programı indirmek yeterli.
  3. Teşekkür ederim fikirleriniz ve yardımınız için.
  4. Merhabalar abilerim ve kardeşlerim. Bu hobiye yeni başladım ve en doğru bilgi alışverişinde bulunmak için sizlerle tanışmak daha doğrusu kendimi tanıtmak istedim. Öncelikle forumun çoğunu dolaştım, bilgilerini ve tecrübelerini paylaşan herkese teşekkür ederim çok katkı sağladı. Makinemi 2 gün önce 2. el olarak edindim Nikon D5500 18-55 mm lens kitli. Sormak istediğim birkaç konu var sizlere. Cihaz hakkındaki fikirlerinizi öğrenmek isterim çünkü D 5500 çok piyasada bulunmayan bir model anladığım kadarıyla pek kullanıcı yorumuyla da karşılaşmadım, bunun sebebi cihazın bir kusurundan ötürü müdür, yoksa pazar şartlarımı? Ayrıca ben doğa fotoğrafları, şehir fotoğrafları çekmek istiyorum, kullandığım lens doğru ayarlarla güzel sonuçlar verir mi yoksa 55-200 mm ya da 18-200 mm gibi zoom lensler şart mıdır? Şimdiden cevaplarınız ve ilginiz için teşekkür ederim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.