İçeriğe git

BaKi KILIÇ

Üye
  • İçerik sayısı

    41
  • Katılım

  • Son ziyaret

BaKi KILIÇ kullanıcısının paylaşımları

  1. BaKi KILIÇ

    Gelincik

    © BaKi KILIÇ

  2. BaKi KILIÇ

    Portre

    © BaKi KILIÇ

  3. BaKi KILIÇ

    Yağmur Sonrası

    back focus problemi ile boğuştuğum dönemden
  4. BaKi KILIÇ

    Tek

    © BaKi KILIÇ

  5. BaKi KILIÇ

    Yağmur Sonrası

    © BaKi KILIÇ

  6. BaKi KILIÇ

    Milet Antik Tiyatro

    -2013-

    © BaKi KILIÇ

  7. BaKi KILIÇ

    Apollon Tapınağı

    -2013-

    © BaKi KILIÇ

  8. BaKi KILIÇ

    d300s iso

    sorunu lens ve makina uyumluluğu sağlanamamasından kaynaklı netlik kaybı olarak saptadım ama yinede iso başarımı çokta iyi değil. iş yerinde bunlar çıktı. uygun bir zamanda değişik ışık koşulları ve değerlerde çekilmiş fotoğrafları ekleyeceğim. d300s+ 24-85 f2.8-4 http://j1304.hizliresim.com/18/d/m0191.jpg exposure time 1/60 iso: 320 f:3.80 http://j1304.hizliresim.com/18/d/m01hl.jpg exposure time 1/1250 iso: 320 f:4
  9. BaKi KILIÇ

    d300s iso

    Arkadaşlar yeni gövde olarak d300s aldım ve bir kaç gün oluyor. Görüntülerde iso 200de bile normalin dışında kumlanmalar oluyor. Makinanın hangi ayarı ile ilgili olabilir. (Makinanın menüsü ingilizce)
  10. BaKi KILIÇ

    Makina temizliği

    Teşekkür ediyorum arkadaşlar. Cevabımı aldım
  11. Arkadaşlar d3100 kullanıyorum ve vizörün içerisine ne olduğunu anlayamadığım birazcık irice birşey kaçmış. onu ordan nasıl çıkartabilirim ?
  12. BaKi KILIÇ

    DSC 3341

    sanırım bir yerde bir terslik var
  13. BaKi KILIÇ

    Fotoğraf Stüdyonuzu Kendiniz Kurun

    bunlara ek olarak birtane de boş oda lazım sanırım )
  14. sonuç olarak olmayan bir özellik makinaya eklenmiş anlatamaya çalıştığım olay o. ben eklenti diyorum siz firmware deyin sonuç olarak anlatmaya çalıştğım olayı herkes anlamıştır. Zararlı olup olmaması konusuna gelindiğinde de ben makinayı gözden çıkardım zaten -öğrenmek istediğim zararlı olup olmaması değil- o kadarda önemli değil. benim amacım kablolarla kumandalarla uğraşmadan bunu yapma imkanım olup olmadığını öğrenmek ve yapılıyorsa yapmak. verdiğiniz link sanırım 10.09.2012 tarihinde kapanmış. yazmış olduğunuz bu uzunca cevap sanırım hiçbir işime yaramadı ama yinede vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. intervalometreler zaman ayarlı kumanda, timer gibi isimlerle satılıyor türk alışveriş sitelerinde. bilgi için teşekkür ederim. http://fotograf-kamera.gittigidiyor.com/fotograf-kamera?k=zaman+ayarl%FD+kumanda&sra=hpa
  15. Arkadaşlar nikon makinalarda time laps yaparken kullanabileceğimiz bir eklenti var mı varsa nasıl bulabileceğim konusunda yardımcı olabilirmisiniz. nikonun kendi güncellemelerinde böyle bişey mevcut değil. Ama bazı gruplar kendi çabaları ile bu tarz güncellemeler hazırlıyolar. Bugün canon 550d kullanan bir arkadaşım makinasına eklemiş.
  16. BaKi KILIÇ

    ..................

    Teşekkür ederim. bu ilk çekimden bir kare. Deneme yanılmayı her zaman tercih ederim.
  17. BaKi KILIÇ

    .....................

    © abdulbaki kılıç

  18. © abdulbaki kılıç

  19. BaKi KILIÇ

    ..................

    İlk model çekimi denememden bir kare. Bu çekimde yeni aldığım lens ve flaş ile çekim yapmıştım. Yani herşeyin ilk bu fotoğraf Ten rengi beyaz dengesinin hatalı seçiminden kaynaklı
  20. BaKi KILIÇ

    Bodrum Enduro

    Mehmet bey yorumunuz için teşekkür ederim. Yeterince ne olmamasının sebebini bende anlayamadım ama sanırım lens ile alakalı. Ağacın üzerindeki toz parçası daha önce dikkatimi çekmemişti ama lensteki bir tozdur çünkü bir o tarihte tek lens kullanıyodum yani sensöre toz kaçması mümkün değildi.
  21. BaKi KILIÇ

    Bodrum Enduro

    © abdulbaki kılıç

  22. BaKi KILIÇ

    ..................

    © abdulbaki kılıç

  23. BaKi KILIÇ

    Usain Bolt ve Nikon D4 !

    D4ün sahibi makinayı açık artırmaya çıkarsın
  24. BaKi KILIÇ

    .....................

    © abdulbaki kılıç

  25. BaKi KILIÇ

    Fotografium

    İsmini hatırlamıyorum fotografiumun söylediğine göre Türkiye'de 3 4 tane servisi bulunan ve hızlı bir hizmet veren firmaymış. Ama kimsenin sözüne güven olmaz. Bir arıza durumundan anlarız neyin ne olduğunu.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.