İçeriğe git

süleyman akyüz

Üye
  • İçerik sayısı

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Gün Kazandı

    2

Fotoğraf yorumları bölümüne süleyman akyüz kullanıcısının eklediği içerikler

  1. Teşekkürler yorumun için.

    Bu fotoda netlik geçerli bir öğe değil. Ters ışık söz konuydu ve dolgu ışığı için tepe flaşı kullandım bu da genel bir netlik sağladı. Ayrıca arka plan karışık ve konuyu elimden geldiği kadr gökyüzüne taşıdım ama yetmedi ve açık diyafram ile arka planı flu yaptım buda alan derinliğini sağlamaz.

    BURGAZ

          4

    Bu fotoğrafta netliği nerde aradın anlayamadım ama galiba yetersiz bilgi yorum için açık olmadı. Sana yardımcı olayım;

    1) Bu gibi fotolarda netlik sonsuza verilir.

    2) Gün batımı, ışık tonunun Kelvin değeri düşük olur ve DOF(Dept of field) için kısık diyafram kullanamazsın. Bu kare açık diyaframda çekildi.

    Yorumun için ayrıca teşekkür ederim.

    mavistanbul

          2

    Eminim herkes şurdan biraz sağa yok biraz şurdan yukarı olsaydı güzel olurdu ama durduğun nokta ile açılar denk gelmeye bilir. Bu yüzden bu kadrajlamadan fazlası ne olabilirdi diye düşünüyorum, yok olmazdı bence.

    Güzel.

    PORSCHE

          1

    Araba çekimi zordur bu kare gerçekten güzel, az daha solu kurtarabilseydin ve açık diyaframda arakaplanı uçursaydın güzelliğe güzellik katmış olcaktın.

    Tebrikler, arkadaşım.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.