İçeriğe git

Beysan TAŞCI

Üye
  • İçerik sayısı

    146
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Gün Kazandı

    9

Fotoğraf yorumları bölümüne Beysan TAŞCI kullanıcısının eklediği içerikler

    Sarı Araba

          1

    Barbaros Bey,

    Elinize sağlık, ancak diyaframı biraz daha kısabilseydiniz eğer net alan derinliği daha fazla olacaktı, ayrıca bir durak kadar poz telafisi de istermiş gibi..

    Siz, opelsizasla sitesinde de varsınız sanırım.. ?

    Selamlar..

    Gemlikten

          5

    Sayın ERTÜRK,

    Elinize sağlık diyerek başlayayım..Nacizane eleştirilerim -ki karşı görÜşlerinizi de duymak isterim- ;

    -Fotoğraf bir tık daha az pozlansa imiş daha bir doygun olacakmış,

    -Fotoğrafta denge tam olarak sağlanamamış gibi geldi bana (sol taraf obje istermiş diye dÜşÜnÜyorum)

    -Bir de sanki ufuk çizgisi hafif eğri gibi..

    Bunlar dışında bence kararında bir HDR.

    Yeniden elinize sağlık..

    Tek başına

          4

    HDR Fotoğraflar gerçekten çok çarpıcı oluyor, çerçeve tasarımınız da çok yakışmış bu fotoğrafa, sanki 3.boyut gerçekleşmiş gibi. Elinize sağlık.

    Ancak HDR yi limitlerine kadar zorladığınızdan fotoğraf birazcık gerçek olmaktan çıkmış gibi, ayrıca sol tarafta yine biraz sıkışıklık oluşmuş..Herşey bir yana sandalın sarı rengine kırmızı ne de yakışırdı, lacivert yerine:-))

    T Y (6)

          1

    Bir tık daha az pozlanmış olsaydı eğer, ya da telafi uygulasaydınız eğer, kendi namıma bu fotoğraf "olmuş" diyecektim..Gerçekten çok güzel, elinize sağlık..

    -İstanbul-

          8

    Tüm HDR lerde olduğu gibi bu fotoğraf da kendine baktırıyor.

    Ancak bana göre kadraj biraz zayıf.Fotoda gemi solda olsaymış gidiş yönü boş kalacak ve foto rahatlayacakmış.Ayrıca yine kadrajın sol tarafında yer alan kablo ! ve sağdaki geminin küçük parçası zamanlamanın ve yer seçiminin çok iyi olmadığını gösteriyor. Yine arka plandaki vericiler ile geminin direkleri de üst üste gelince bir karmaşa ve sıkışıklık hissi vermekte..

    Elinize gözünüze sağlık..

    YALOVA

          4

    Kompozisyon oylamam, tek tek işaretleyeceğimi zannetmem dolayısıyla yanlış oldu.Sistem de düzeltmeye izin vermedi maalesef..Özür dilerim..

    YALOVA

          4

    Ben fotoğrafınızı beğendim.

    Ancak ; "sol taraftaki büyük ağacın kadrajdaki yeri biraz daha solda olabilseymiş -çünkü kadrajın sol tarafında fazlaca boşluk oluşmuş- bir de imzanızı gözümüze sokmasaymışsınız:-) ne güzel olacakmış" demekten kendimi alıkoyamıyorum..

    Elinize sağlık..

  1. ZÜlfÜ Merhaba;Kameran hayırlı olsun ama çektiğin fotoğraftan gördÜğÜm kadarıyla henÜz 1/40 perde hızında çekime pek hazır değilsin ve sanırım ya kamerayı titretmişsin yada model kıpırdamış olacak ki; Fotoğraf maalesef bulanık olmuş. Åževkini kırmak istemem ama bu tÜr bulanık fotoğrafların sanatsal veya fotoğrafik açıdan maalesef bir değeri yok ama sitemizde nasıl olmuşsa 1 numaraya yÜkselmiş. LÜtfen biraz daha dikkat edelim. Bu tÜr hatalı fotoğrafları siteye yÜklemeyelim. MÜmkÜn mertebe fotoğrafları hatasız çekmeye gayret edelim.Selamlar,

    "Nasıl olmuşsa 1 Numaraya yÜkselmiş"

    Ben de epeydir bu konuya dikkat çekmek istiyordum aslında Sn.TÜmen..Nssıl oluyorsa oluyor, son derece netsiz fotoğraflar (özel bir amaç olmadığı takdirde normalde silinmesi gereken fotoğraflardır) gÜnÜn sıralamasına girebiliyorlar..Bir terslik var ama ne?

    1455

          3

    Netleme başarılı gibi görünüyor.Ancak bence kompozisyon çok da başarılı değil..Arka plan oldukça karşık, keşke daha flu alınabilseymiş, yine çiçeğin üst kısmı kadraj içinde değil, alt kısmı da kadraj içinde olmasaydı, bilinçli bir tercih gibi düşünülebilirdi, ancak bu haliyle dikkatsizlik neticesinde kadraj dışında kalmış gibi görünüyor,

    Selamlar.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.