İçeriğe git

Ali Atasever

Üye
  • İçerik sayısı

    62
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Gün Kazandı

    1

Fotoğraf yorumları bölümüne Ali Atasever kullanıcısının eklediği içerikler

    8712

          2

    güzel bir çalışma sayın esiren. top havada olsaydı daha iyi olmaz mıydı sizcede?tam anlamıyla anlatılmak istenen duygu, sokaktaki hareket daha ön planda olmaz mıydı? ne dersiniz?tabiki sanatçı olarak takdir sizin biz naçizane gördüğümüzü yazarız.

    Gün Giderken

          2

    bu tekniği seviyorum. güzel bir çalışma olmuş. saat biraz daha geç ya da kadraj farklı olsaydı lambalar karanlığa düşürülebilirdi.veya biraz daha zoom yapılarak f22 nin yıldızlanma etkisi göz doldurucu olabilirdi.bana göre bu fotoğrafın sıralamada ki yeri daha ön sıralar

    Serüven...

          5

    çok iyi.güzel süper.şu arkada soldan ikinci ağaca yaslanmış beyaz bir şey var. azcık burn ataydın oraya iyiydi ya.nedense gözüm takıldı oraya.keyfe keder diyelim.5 leri yapıştırıyorum :)

    Gölgeler...

          5

    aynı durum beni de çok rahatsız etti.ama çarpık kentleşmeden crop dışında kurtulmanın yolu yoktu malesef :( birde siluet yeni yeni denediğim bi yöntem ilerleyen zamanlarda daha başarılı olacağıma inanıyorum

  1. tenteyi malesef kurtaramadım.ben de farkındayım ama malum ortaköy camisi bakımda dolayısıyla böyle bir kadraj ayarlamak durumunda kaldım.standart kare camiyide kapsayan köprüdür bilirsiniz.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.