İçeriğe git

Ümit Alper TÜMEN

Forum Editörü
  • İçerik sayısı

    1.289
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Gün Kazandı

    146

Fotoğraf yorumları bölümüne Ümit Alper TÜMEN kullanıcısının eklediği içerikler

    SUSAMIŞ

          4

    Cabir Merhaba;

    Ellerine sağlık. Bu arkadaşlardan 2 tanesi bizim kapalı balkonun açık camından içeri girerek kombinin üstüne yuva yapmaya çalışıyorlar. 4 Defa denediler. İşin garip tarafı balkonun 2 açık camından içeri giriyorlar ve biz dışarı çıkarmaya çalışınca girdikleri pencereden çıkamayıp camlara çarpıyorlar ve korkudan altlarına daha doğrusu balkonun camlarına ve çoğu zaman kuruyan çamaşırlara yapıyorlar. Tek çare köşeye sıkıştırıp yakalayıp dışarı atmak kalıyor ama kombinin sıcağı çok cazip olacak ki; 4 defa denediler..:)

    Selamlar,

    Yalnız Kumru

          6

    Arkadaşlar, Merhaba;

    Lütfen yüklediğiniz fotoğrafların EXIF bilgilerini de diğer arkadaşlar için paylaşın ki; Öğretici olsun.

    Kumrulara gelince; Ömür boyu tek eşle yaşarlar ve eşleri Ölse bile başka bir kuşla eşleşmez.

    DSC 0161

          13

    Cabir, Merhaba;

    Ellerine sağlık. Noise sorununu nasıl aştın. Ben D80 ile bırak gece çekimini, hava hafif karardığında 400 ISO' da bile beni öldürüyordu. Gece bu kadar noise sorunu olmayan bir fotoğraf başarıdır. Herhangi bir noise giderme yaptın mı?

    Selamlar,

    HSK1787

          7

    Ümit Bey MerhabaEvet bizde uzun kuyruk sallayan diyorlaruzun zamandır yalı çapkını peşindeydim maalesef işe yarayacak bir fotoğraf çekemedim ama bir yolunu bulup mutlaka çekeceğim çok haraketli bir kuşsaygılar selamlar

    Merhaba, Habib Bey;

    Hiç yerinde duramayan bir kuş. Bende iyi bir tele objektif ayarladığım gÜn (inşallah o gÜnleri görebilirim) bende peşine dÜşeceğim bu kuşun. Yalı çapkınları sanırım sulak alanlarda bulunuyor. Hindistanın Varansi kentinde, tekne gezisi sırasında tesadÜfen bir yalı çapkını çekmiştim ama o da maalesef net değildi. O gÜn ornito fotoğrafçılığına ayrı bir merak saldım.

    Ellerinize sağlık tekrar.

    Selamlar, saygılar

    Selamlar, saygılar

    222a

          5

    Habib bey Beyaz dengesi değişince ortaya güzel şeylerde çıkıyor.Bir çift Alakarga .Ne sÖylemeye çalışıyor acaba.Elinize sağlık

    Akif Hocam, Merhaba;

    Ne sÖyleyecek işte kadın kısmı, kıskançlık yapıp adamın kafasını şişiriyordur...:) Sana kaç defa başka dişi kargalara bakmayacaksın demedim mi?

    Selamlar,

  1. Zülfü Merhaba;

    Kameran hayırlı olsun ama çektiğin fotoğraftan gördüğüm kadarıyla henüz 1/40 perde hızında çekime pek hazır değilsin ve sanırım ya kamerayı titretmişsin yada model kıpırdamış olacak ki; Fotoğraf maalesef bulanık olmuş. Åževkini kırmak istemem ama bu tür bulanık fotoğrafların sanatsal veya fotoğrafik açıdan maalesef bir değeri yok ama sitemizde nasıl olmuşsa 1 numaraya yükselmiş. Lütfen biraz daha dikkat edelim. Bu tür hatalı fotoğrafları siteye yüklemeyelim. Mümkün mertebe fotoğrafları hatasız çekmeye gayret edelim.

    Selamlar,

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.