İçeriğe git

Cem Uza

Üye
  • İçerik sayısı

    384
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Gün Kazandı

    14

Yazıları bölümüne Cem Uza kullanıcısının eklediği içerikler

  1. Ben dün 5.ci ürünümü aldım yurtdışından arkadaşlar..Limit yılda 5 geçiyo kanunda..birdahaki alışverişim vergiye tabi olur mu kesin bilen var mı yaşayan? veya daha fazla ürün alabilmem için farklı bir yol var mı? ne biliyim başkasının ismine getirtsem dicem ama kredi kartında benim ismim geçiyo yine neticede? bunun bir yolunu bulan var mı? paylaşırsa bizlerle sevinirim..teşekkürler :)

  2. Ebay,Amazon gibi büyük siteler güvenli..Çok bilinmeyen siteler tercih edilmemeli..Para iade konusuna gelince..Mail yoluyla ürünü herhangi bir sebepten dolayı almaktan vazgeÇtiğinizi bildiriyorsunuz ama garantisi yok geri alacağınızın..ürünü aldığınız şahıs ve şirketin rep puanı güvenilir derecedeyse paranızı iade eder..Teşekkürler.

  3. D7000 veya D300s alıcam o zamana kadar 5100 ü sattım abi..Lens konusunda henüz karar vermiş değilim..Flaş ttl çekim yaparım manuel kavramak zaman alıcaktır çünkü..Haklısın abi bakalım daha 2 ay sonra bu dediğim olay..kendime güvenemezsem yapmam zaten başkasına yönlendiririm :)

  4. Cem Kısaca herkes kendi tekniğini sÖylemiş aslında Mehmet bey teferruatlı bir çekimden bahsetmiş ona zaten zaman mekan ve maddiyat gerekir. Sen de amatÖrce cekicem demişsin bende sana Özellikle ekipman, yardımcı, reflektÖr falan olmadan cektiğim fotolardan yolladım ki gÖr diye.

    Teşekkür ederim abi bÖyle bile gayet güzel fotoğraflar çıkabiliyor ortaya..Biraz kendine güven şart bu konuda..Benden beklenen bu kadarı zaten herşeyi dÖrt dÖrtlük yapmamı beklemiyorlar..Zamanla daha iyi olacaktır inşallah..
  5. Abi güzel hoş da zaten bu arkadaşlar benden bi Ken Rockwell veya Michael Freeman performansı beklemiyorlar..Bi tepe flaş'ı ve bi reflektörle elimden gelenin en iyisini yapmaya çalısıcam işte..Yavaş yavaş başlamak lazım biyerden..Sen de durduğun yerde bu hale gelmedin neticede..

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.