İçeriğe git

alper yasin

Üye
  • İçerik sayısı

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

Yazıları bölümüne alper yasin kullanıcısının eklediği içerikler

  1. Fotoğrafları pc üzerine taşı ve oyle işlem yap kart üzerinde yapma birde boyle dene istersen ? olmadı bu hata oyle cok onemlı degıl restart attıktan sonra veya photoshop kapatıp acmak duzelticektir.

    Yada PS'nın ve Camera raw'ın Ayaları sıfırlar bir resetle yani ..

    dediğim gibi raw dosyaları zaten bilgisayara aktarım oradan çalışıyorum..Bu haya şÖyle Önemli rawları irfan view de tiff yapıp anca Öyle açabiliyorum PS da yoksa açılmyor. Anladığım kadarı ile büyük boyutlu fotoğraflarda yapıyor bunu

  2. İlk Önce camera raw versiyon guncellemeyı deneyınız Önceden bu hatayı hiç almadım ancak kullandıgınız camera raw versıyonu belkıde cektıgnınız RAW formatı desteklemıyordur..

    dedıgım gibi bunun bir çok sebebi olabilir bridge degılde direk photoshop içniden camera raw açmasını saglayın..

    Dosyaları hafıza kartının ıcınden açmayın pc taşıyın..

    bir deneyiniz..

    son versiyona güncelledim, ps içerisinden açmayı denedim, dosyalar bilgisayardan açılıyor. İşin enteresan tarafı kafasına gÖre işlemesi bazılarında sorun yokken bazılarına bÖyle yapıyor ve sayı giderek artıyor malesef..Kart okuyucu hafıza kartına zarar verdi desem diğer programlar nasıl açıyor dosyaları

  3. Merhaba..Raw formatında çektiğim fotoğrafları bridge ile görüntüleyip camera raw da açmak istediğimde ' Could not complete your request because unexpected end-of-file was encountered' hatası alıyorum.. Bunun nedeni ne olabilir ? dosyanın karta tam olarak yazılamaması desek aynı dosyayı irfan view de açabiliyorum demekki dosya sağlam peki ama neden ps de böyle bir hata veriyor?

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.