İçeriğe git

B.Cem BOZBAŞ

Üye
  • İçerik sayısı

    413
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Gün Kazandı

    12

Fotoğraf yorumları bölümüne B.Cem BOZBAŞ kullanıcısının eklediği içerikler

    Gün Batımı

          7

    keşke net olsaymış programa alsaydın hemen daha iyi olurdu aslında bu gibi durumlar için o u1 modlarını kullanmak faydalı olur mesela af-c focusa ayarlayıp u1 e alıp hemen çekilinebilir. :)

    Fotoğrafın aydınlık çıkması için Perde hızını düşürmek zorunda kaldım uçak bulanık çıktı. İso ayarı 800'dü kumlanma olur diye daha fazla yüklenmek istemedim. Kumlanma olmadı ağaçlar, gökyüzü çok güzel renklerde ve net çıktı ama uçağın kanat tarafını pek kurtaramadım =)

  1. Cem bey, Merhaba;Öncelikle ellerinize sağlık. Benimde 1992 yılından kalma dialarım var bu kÖşkte çektiğim ve umarım dijitale aktarmadan sıcaklardan bozulmamışlardır.Selamlar,

    Bahsettiğiniz çekimleri burada gÖrmeyi gerçekten çok isterim =)

    Gün Batımı

          6

    Mehmet abi o dediğin yerlerin hepsinde bir çok fotoğraf çekimim var. Böyle her alanda 4-5 adet fotoğraf yayımlayarak arşivimi paylaşıyorum. Senin için bir sonraki paylaşımım Atatürk köşkü olacak. Trabzon'a tekrar geldiğinde beraber oturmayı çok isterim, inşallah nasip olur. Bu arada anlattığın anın çok güzeldi abi burada hemen hemen her gün fıkra gibi bir durumla karşılaşıyoruz =)

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.