İçeriğe git

Volkan şenyüz

Üye
  • İçerik sayısı

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

Yazıları bölümüne Volkan şenyüz kullanıcısının eklediği içerikler

  1. Nikon D5100 kullanıyorum SİGMA EF-610 TTL flash kullanıyorum ve tetiklemede sorun yasıyorum vitrox marka cin mali tetikleyicim var ürün'ün 1/60 ve 1/200 dğerlerde calısabileceği yazıyor.sorun bu değerlerde fotoğraf cekerken fotoğrafın siyah cıkmasıydı biraz arastırdım ve şu sonuca vardım elimde bulnan sigma ef-610 ttl flash modelinin teknolojisi eski böylelikle 1/60 estantene nin altında cekim yapabildiğimi keşfettim ve sorunsuz calısıyor..tabi isteklerimi cok fazla karsılamıyor bu yuzden Nikon SD-900 yada SB-910 flash almaya karar verdim fakat bu iki model arasında ne gibi fark vardır...beylikdüzü sturun mazasından alıcam acılısa özel sadece elleirnde sb-900 var eğer cok bir fark yoksa bunu alıcam.

    Ayrıca flash ımı değiştirmemin amacı 1/200 değerlerce cekim yapmak ve ileride pocektwizart almak...

    Yardımlarınız için şimdiden cok teşekkür ediyorum

  2. Arkadaşlar Nikon D5100 kullanıyorum ve sigma EF-610 DG ST flash ım var,bunu Vıltrox FC-240 RX ıle tetikliyorum fakat sürekli karanlık cıkıyor flash ı tetkleyiciden cıkarıp makinenin yuvasına takıyorum sıkıntısız calısıyor tetikleyicide sanki zamanlamasında bir problem var flash ı patlatıyor ama fotograf yine karanlık cıkıyor

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.