İçeriğe git

Gökhan

Üye
  • İçerik sayısı

    1.203
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Gün Kazandı

    26

Fotoğraf yorumları bölümüne Gökhan kullanıcısının eklediği içerikler

    Tartıcı kız

          2

    Anlamlı bir an olmuş tartıcı kız arkada bankta oturan bir adam kız ona bakıyor ve kızın arkasındaki ağaçlarda kalpler çizilmiş etmiş ve kız oturuyor tartılsalarda para kazansam diye düşünüyor. Bazılarıda ağaçlara isimlerini kazır. farkında olmadan aslında çokta anlamlı bir kadraj olmuş.Tebrikler. :(

    balat

          5

    hahaha bende sevmem bide yakın otururum oraya ama eskisi gibi değil oralar gündüzleri sıkntı yaratmaz akşam biraz düşünmek gerekir sadece iyi bir gezi yapalımya makine paslandı benim foto çekmeyı özledim. :)

    balat

          5

    Sol üstteki bina ne binasıdır?Yıllardır uzaktan görürüm ama tek başıma Balat'a çıkmaya cesaret edemediğimden neresi olduğunu bilmiyorum :)

    Kilise olması lazım çıkabilirsin aslında eskisi gibi değil gündüz sıkıntı olmaz bir gün müsait oldumda çıkalım gezeriz balatı falan sitede bir buluşma tarihi yapalım balat bana yakın zaten.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.