İçeriğe git

muhsin bilsel

Üye
  • İçerik sayısı

    26
  • Katılım

  • Son ziyaret

Yazıları bölümüne muhsin bilsel kullanıcısının eklediği içerikler

  1. selamlar...ben uzatma tüpleri hakkında bir iki şey merak ediyorum.. mesela af olmayan tüplerde tüpü taktıktan sonra diyafram ayarı nasıl oluyor acaba ? yada af almak daha mı mantıklı ? sonuçta tüp takılı iken makina ile arasında herhangi bir elektronik bağlantı yok ...ve hangi modlarda kullanabiliriz bu tüpü...

  2. herkese iyi günler diliyorum bende yakın bir zamanda d3100 satın aldım..ahmet bey gibi çok yeniyim ve çok merakım var..manzara çekimlerinde biraz problem yaşıyorum fotoğrafı çektikten sonra bilgisayara atıyorum ve yakınlaştırınca bulanık oluyor ve netliği bir türlü elde edemiyorum..biraz araştırdım birkaç deneme yaptım ama yine istediğim kadar net değil birkaç tavsiyede bulunabilir misiniz acaba.? benimde lensim dx af-s nikkor 18-55 mm 1:3.5-5.6g şimdiden teşekkür ediyorum..

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.