İçeriğe git

Nikoncu

Üye
  • İçerik sayısı

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Gün Kazandı

    1

Nikoncu kullanıcısının paylaşımları

  1. Nikoncu

    D7000 seri numaraları

    Merhaba Umıt Bey, bu yontemıde denedım, Nıkon usa urunu bır sekılde kendılerıne ulastırmam ve arız kayıt formu ıle ıslem baslatmam gerektıgını soyledı. Turkıyeden bır cozum sunmadılar. Buradakı nıkonda yardımcı olmadı, hatta yaglanma sorununu bıle kabul etmedı. uretım hatası olabılecegını soyledıler. tum sensor ve shutter mekanızmasını degıstırmelerı gerekebılırmıs. halbukı makınem ıle ılk hafta f 20 uzerı cekılen fotograflarda sorun yok. Sıdılık tek leke ve Q mode cekıl ıle yola devam edıyorum. Bu arada D600 ıcınde aynı sorun gorulmekteymıs. D7000 ıle d600 de sony sensor kullandıgından (d800 ve d800e gıbı) bu sorunlar goruluyor olabılır. Ama herseye ragmen yınede Nıkon.
  2. Nikoncu

    D7000 seri numaraları

    Hayyamda Fokus fotoya ugradım Nazmı ustayı tavsıye ettı, sanırım pıyasadakı en ıyı ustalardan. ayak ustu baktı ama net bırsey dıyemedı. yurtdısı alımda oldugundan garantı ıle degısım de olmuyor umutsuz vaka gıbı. yınede tesekkurler,
  3. Nikoncu

    D7000 seri numaraları

    Merhabalar, benımde Usa dan aldıgım D7000 makınemın sensorunde 1 ay sonra bazı lekeler olusmaya basladı, f22 degerde beyaz kagıt uzerınde yaptıgım testler sonrası fark ettım. garantısız urun oldugundan Nıkon servısıne temızleme ıcın goturmedım. (aslında sirkecıdekı nıkon bayısını aradım durumu anlattım ama ıslak temızlık yapmadıklarını sadece hava ıle temızlık yaptıklarını soyledıler. bu nedenle servısı tercıh etmedım.) makınemı Nazmı Kılıcer e goturdu. temızlıgını cok ıyı sekılde yaptı ama sadece orta kısımda 1 adet lekeyı cıkartamadı, buyutec ılede gozukmeyen bır lekeydı. low pass fıltre ıle sensor arasında bır lekelenme olabılırmı acaba? boyle bırsey daha once duymusmuydunuz? bu leke cok canımı sıkıyor ve nasıl sorunu cozecegımı bılemıyorum. ozellıkle f35 ıle yaptıgım macro cekımlerde nokta ortaya cıkıyor. yardımınızı rıca ederım.
  4. Nikoncu

    D7000 Hayyam Fiyatı

    Bende 3 ay once USA dan aldım. Ali bey ın dedıgı sekılde tek sorunu tozlanma ve yaglanma. oda cogu nıkon makınede ve bazı canonlarda mevcut. Q cekım modunda fotograf cekınce bu sorunda cok azalıyor.
  5. Nikoncu

    Karınca & Midye

    © Tomas

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.