İçeriğe git

gülşah kömür

Üye
  • İçerik sayısı

    86
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Gün Kazandı

    4

Fotoğraf yorumları bölümüne gülşah kömür kullanıcısının eklediği içerikler

    A1

          3

    ilk fotoğrafı çekmek için çok güzel bir yer seçmişsiniz..hafif netsizlik var galia ama rahatsız etmedi beni..renkler de yumuşak, kadraj güzel..elinize sağlık :)

    Abant

          11

    raw fotoğraf çekemedimki daha..bunlar önceden çektiklerim..size sözümü unutmadım ama bolu soğuk ve ben çekim için çıkamadım henüz..hatta evde çiçek falan çektim raw. sonra ondan hdr yaptım ama hoşuma gitmedi..bugün hava güzel belki çekerim raw..:)

    Abant

          11

    Gökhan bey Abant yazında çok güzel olur ayrıca Gölcük de var..renklere gelince tek kareden hdr yapmıyayım dedim yaptım da buraya eklemedim, o daha güzel oldu aslında.. :D

    Abant

          11

    teşekkür ederim Salih bey..tokina dan memnunum geniş açı hoş oluyormuş..bende mak.yi yenileyince özellikle gidip bir-iki birşeyler çektim..ama çok soğuktu çok zor oldu..

  1. güzel çalışma...bu tekniği çok araştırdım nette ama bişi bulamadım.sanırım adı Vertigo tekniği, vertigo hastalığından alıyormuş adını..bakınca insanın içi bi hoş oluyorya ondan:) ben nasıl yapıldığını çok merak ediyorum, tam konu açacaktım buraya fotoğrafınızı gördüm..anlatabilirmisiniz yada anlatan bir yazı linki yollayabilirmisiniz?

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.