İçeriğe git

barbaros ertürk

Üye
  • İçerik sayısı

    155
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Gün Kazandı

    2

Yazıları bölümüne barbaros ertürk kullanıcısının eklediği içerikler

  1. Geri vermek mesele değil aslında. Parayı da alabilirim ana bu süreç böyle davam eder. Ben makinayı hayyamdan aldım. İnsanın aklına çok soru geliyor ki sizlerin de gelmesi kazım. Neye nekadar güvenebiliriz, kine güvenebiliriz, elimizde ki ürüne ne kadar güvenebiliriz. Aslında bu konukarda uyutulmays ce kabullenmeye de çok müsayitiz. Ben verdiğim oarayı alsam da yine zarardayım aslında. Kaldı ki çok iyi bir referansla gittim ben oraya. Yoksa denklaşöre bir kere basılınca makine ikinci el oluyor ve ben aslında vana gelen makina bedir bilmiyorum ki garantili almadığınız süreçte kimse bilmiyor. Sonuç, aslında şu ki hepimizin işi şansa kalmış. Ne kadar kötü değil mi?

  2. Eğer neye karar verdiğimi merak ediyorsanız, bu iki kada karıştırıcı duruma karşın makineyi kullanmaya karar verdim çünkü makineyi iade etseydim aldığım fiyatla şimdi ki arasında 400 tl gibi fark oluştu. Dolayısiyle makineyi aynı fiyata almam imkansız ben de yaklaşık bir sene kullanmaya çalışıp yerine fark vererek ff makina almayı mantıklı buldum. İyi bir karar mı sizce?

  3. ASLINDA ŞÜPHELENDİĞİM BİRŞEY VAR FOTOĞRAF MAKİNESİ ORJİNAL KUTUSUNDA DEĞİLDİ VE ALDIĞIM YER DAHA ÖNCE SIFIRINI VERİRİZ AMA ŞU ŞEKİLDE VERİRİZ DEDİ; MAKİNANIN KABUK KISMI AYNI KALIR İÇ KISMINI DEĞİŞİRİZ. YANİ SERİ NUMARASI ESKİ MAKİNA GİBİ OLUR AMA İÇ KISMI YENİ MAKİNA OLUR DEDİLER. BEN KABUL ETMEDİM . SONRA ONLARDA DAHA SONRA TAM ANLAMIYLA YENİ GÖNDERMEYİ KABUL ETTİLER AMA DİYORUM YİNE BÖYLE BİRŞEY YAPILMIŞ OLABİLİR Mİ. SONUÇTA ORJİNAL KUTUSUNDAN ÇIKARTMIŞLARDI. SHUTERINA BAKINCA 3 EZ ÇEKİM YAPILDIĞI GÖRÜNÜYOR SERİ NUMARASI DA FARKLI. AFA YEDİRTECEK GİBİ

  4. Merhaba. Ses gövdeden geliyor. Lensi çıkartıp da gövdeyi hafifçe salladığım da iç mekanizma gevşekmiş gibi sallantı sesi gibi tıkır tıkır yani oynayan bir nesne sesi gbi, gevşeklik hissi verir gibi. Başka türlü tanımlayamayacağım :(

  5. MAALESEF FOTOĞRAF YÜKLEYEMİYORUM . BOYUTU NE KADAR DEĞİŞSEM DE TOO SHORT POST DİYOR. şansızlık dizboyu :)

    ALDIĞIM YER ŞÖYLE SÖYLÜYOR MAKİNE SIFIR BİR SORUN YOK. ARTIK İSTEMEZSENİZ GÖNDERİN PARANIZI İADE EDELİM DİYORLAR AMA SES KONUSUNDA HALA İKNA DEĞİLİM. D7000 KULLANAN ARKADAŞLARDAN DA BU KONUDA CEVAP BEKLİYORUM. BANA BİR ELEKTRONİK ALETİN İÇİNDEN TAKIRTI YA DA BUNA BENZER SES GELMESİ NORMAL GELMİYOR.

  6. HARE OLAYI. VİZÖRDEN BAKINCA GÖRÜNTÜNÜN TAM ORTA KISMINDA HEMEN HEMEN NETLEME KUTUCUĞU KADAR YUVARLAK ŞEFFAF BİR DAİRE GÖZKÜYOR ÇOK NET DEĞİL YANSIMAYA BENZER BİRŞEY AMA YANSIMA DEĞİL. HATTA DAHA ÖNCEKİ MAKİNEDE FOTOĞRAFTA DA ÇIKMIŞTI. DAHA ÖNCEKİNDEN BİR ÖRNEK YÜKLEYEYİM BİRAZDAN

  7. MERHABA. SES TAM OLARAK İÇERİDEN GELİYOR. DAHA ÖNCE GÖNDERMİŞ OLDUĞUM MAKİNEDE DE VARDI BUNDA DA VAR. YANİ SENSÖRDEN OLABİLİR BELKİ DE İÇ MEKANİZMANIN HERHANGİ BİR YERİNDE. NORMALDE BİR FOTOĞRAF MEKİNESİNDEN SES GELİR Mİ? BU ARADA ''CHEK SHUTTER COUNT'' SİTESİNDEN BAKTIĞIMDA ÇEKİLMİŞ DOKUZUNCU FOTOĞRAF OLARAK GÖZÜKÜYOR. BENDE GÖZÜKEN YANİ FOTOĞRAF NUMARASI OLARAK DSC_0006. BU FARKIN BİR ÖNEMİ VAR MI?

  8. MERHABA ARKADAŞLAR. YAKLAŞIK 3 AY ÖNCE HAYYAMDAN SPOT VE SIFIR OLARAK D7000 ALDIM. SONRA MALUM SORUNLAR BAŞLADI. SENSÖRDE YAĞLANMA VB. TAMİRE GÖNDERDİM ALDIĞIM YERE. 2 GÜN SONRA MAKİNE GELDİ. BU SEFER DİKKATİMİ MAKİNENİN İÇİNDEN GELEN HAFİF TIKIRTI SESİ

    VE VİZÖRDEN BAKILDIĞINDA TAM KARENİN ORTASINDA ŞEFFAF DAİRE YANİ (HARELEŞME) DİKKATİMİ ÇEKTİ. MEKİNEYİ TEKRAR GÖNDERDİM. MAKİNENİN SIFIRINI İSTEDİM ARAYA TANIDIK KOYDUM FİLAN, MAKİNENİN YENİSİNİ VERMEYE RAZI OLDULAR. KAPAKLARINI YİNE AYNI BIRAKIP GÖVDENİN İÇ KISMINI DEĞİŞECEĞİZ DEDİLER, KABUL ETMEDİM. SONRA İKNA OLDULAR DÜN YENİ MAKİNA GÖNDRDİLER AMA ORJİNAL KUTUSUNDA DEĞİLDİ. BAKTIĞIMDA SERİ NUMARASI FARKLIYDI VE İLK ÇEKİMİ YAPTIĞIMDA ÇEKİM NO BİRDİ AMA MAKİNEYİ HAFİF SALLADIĞINDA SANKİ SENSÖR SALLANIYORMUŞ GİBİ HALA TIKIRTI SESİ VAR VE VİZÖRDEN BAKILINCA HALA HARELEŞME GÖZÜKÜYOR. BENİM SORUM. SIFIR D7000 DE BUNLAR ORMAL Mİ ACABA. BANA ACİL CEVAP YAZARSANIZ SEVİNİRİM. ÇÜNKÜ ONA GÖRE BİR TAVIR ALACAĞIM FİRMAYA. TEŞEKKÜRLER.

    D7100

    ALSINDA ŞU ANDA BANA D700 LAZIM DEĞİL. ZATEN İYİ KÖTÜ BİR KARŞILAŞTIRMA YAPTIM İLERİDE FX MAKİNE ALIRSAM BU YA D600 OLUR YA DA D800 OLUR. ŞU ANDA D7000 İN YENİSİNİ VERECEKLERİ İÇİN BEN AZ BİR FARKLA D7100 Ü ALMAYI DÜŞÜNDÜM. SİZCE İYİ Mİ YAPARIM. SİZCE SPOTTA D7000 İLE D 7100 ARASINDA NE KADAR FİYAT FARKI OLMALI VE D7000 YERİNE D7100 Ü TAVSİYE EDERMİSİNİZ?

    D7100

    ALDIĞIM YERE SORDUM İKİNCİ EL 10.000 ÇEKİMDE TEMİZ D700 VARMIŞ ELLERİNDE D7000 GÖVDEYE FARK OLARAK YAKLAŞIK 550 TL FARK İSTİYOR. SİZCE UYGUN MU. TABİ AYRICA LENS DE ALMAK GEREKECEK.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.