İçeriğe git

Hasan Kaan

Üye
  • İçerik sayısı

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

Hasan Kaan kullanıcısının paylaşımları

  1. Hasan Kaan

    Yere Düşen Lens

    Yok , Fotoğrafta Sıkıntılı Bir Durum Yok. Sanırım İçeriden Bir Mekanizma Kırıldı. Yarın Götüreceğim , Bakalım Ne Diyecekler. Garantili Fakat Kullanıcı Hatası Olduğundan Garanti Kapsamı Dışındadır Büyük İhtimal.
  2. Hasan Kaan

    Yere Düşen Lens

    Tamam Hocam , Teşekkürler.
  3. Hasan Kaan

    Yere Düşen Lens

    http://www.youtube.com/watch?v=TaAYhuOlWdY Bu Video Hocam , Birde Düştükten Sonraki Herhangi Bir Fotoğraf Atayım. http://b1301.hizliresim.com/15/c/hvkyp.jpg
  4. Öncelikle Merhaba Arkadaşlar. Elimde Nikon D5100 + 18-55mm VR Var. Bugün Nasıl Olduysa Makineyi Bir Metre Yükseklikten Parke Zemine Düşürdüm. Makinenin GÖvdesinde Herhangi Bir Hasar Oluşmadı Fakat Lensin Ön Halkası Çok Fazla Oynamaya Başladı. Bu Durum Canımı Sıktı Doğrusu , Makineyi Dükkan Garantili Aldım ve Henüz 2 Ay Olmadı. Bu Durumu Ben Kendim Halledebilir Miyim , Yoksa Aldığım Yere Mi Gitmeliyim? (Sirkeci Biraz Uzak Düşüyorda.)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.