İçeriğe git

olcay yıldız

Üye
  • İçerik sayısı

    16
  • Katılım

  • Son ziyaret

Fotoğraf yorumları bölümüne olcay yıldız kullanıcısının eklediği içerikler

    asssss

          9

    kusura bakmayın ama bu fotoya hdr dıyen kısı gercekten fotodan anlamıo demektır hdr de ısık patlamaları olmaz vs vs bunu anlatacak degılım suan sıze bu sıteden nasıl uyelık siliniyorsa bana bırısı anatsın ben buraya uye oldugumdan berı herkes ben daha ıyıyım savasında gorunuyo kımsenın kımseye bırseyler paylasma yardımlasma amacında degıl de bu fotoda ne aksaklık bulurum dıye bakıolar fotolara.

    asssss

          9

    haklısınız madem program modunda cekıldıgını anladınız o zman da hdr sanırım denmez gokan bey :D cok usta fotocuyum demedım zaten sızler benden daha ıyısınız bılıyorum saklamıyorum ve bunu da her yerde soylerım sızın daha ıyı oldugunuzu ama en azından onlar benden daha ıyı dedıgı kısıler hdr sanırım demezlerse daha ıyı savunurum sızın ıyılıgınızı. boyle dendıgınde savunacak heves kalmıo içimde

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.