İçeriğe git

başol ataman

Üye
  • İçerik sayısı

    108
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Gün Kazandı

    1

Fotoğraf yorumları bölümüne başol ataman kullanıcısının eklediği içerikler

    REM

          12

    Kemal bey; Hangi cümlemde art niyet sezdiniz anlamadım. yukarıda Orçun beyin "fotoğrafı ilk gördüğümde rahatsız oldum" ile başlayan bir yazısı var, sanki bir savaş alanında kolu bacağı kopmuş birinin fotoğrafını sergilemişim gibi... yorumların başımın üzerinde yeri var bu konuda hemfikiriz. ben art niyetli biri değilim ama siz biraz önyargılısınız kanımca.

    REM

          12

    orçun bey; Bu bir fashion portre fotoğrafı. bu portre orjinal hali ile bir anı fotoğrafı olmaktan öteye gitmez. fotoğrafa baktığınızda digital müdahale olup olmadığını anlamanız için orjinalini görmeniz gerektiyse, bu müdahale amacına ulaşmış demektir. çok güzel bi fotoğraf olduğunu idda etmiyorum, zaten konumuzda o değil. ama sizi rahatsız eden başka birşey olmalı.

    REM

          12

    Bu fotoğrafı düşük işik koşullarında vasatın altında performans veren nikon d70 ile ev ortamında çektim. sergileyecek kıvama getirebilmek için, 4 ayrı programla ağır bir dijital müdahele uyguladım. Fotoğrafın fotoğrafını çekip Nikontürk'e koymak benim tarzım değil. fotoğrafın orjinali için

    http://www.hizliresimyukle.com/tKh

  1. selamlar; yorumunuz için teşekkür ederim. Sigma 70mm f:2.8 macro EX objektifimden son derece memnunum. crop faktörlü bi gövdeye sahipseniz 70mm. nikon için 1.5 çarpanla 105mm çalışır.. lensin keskinliği çok ileri düzeyde, portre çekimleri çinde çok kullanışlı.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.