İçeriğe git

Fatih__

Üye
  • İçerik sayısı

    129
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Gün Kazandı

    3

Fotoğraf yorumları bölümüne Fatih__ kullanıcısının eklediği içerikler

  1. güzel fotoğraf elinize sağlık.keske diaframı iki üç tık açıp 1/1000 ( gönül ister ki 1/4000 olsun )ve üstü bir enstantaneye çıkmış olsaydınız martıcıklarımız çok daha net olurdu :)

    çok tesekkur ederım bunyamın bey fotograflarımı A modunda cekıyorum keşke sızın dedıgınız gıbı yapsaydım.

  2. Bu tarihi eserden etkilenip bu yakıştırmayı yapmış olmanıza sevindim. Ayrıca anlayışınız için teşekkür ederim.Benim de ümit hocamla birlikte bir kaç kare çekme imkanı bulduğum bir eserdir. Bu eserle ilgili bir kareyi sizlerle paylaşmak isterim:a>

    Ben de tekrar cok tesekkur ederim.

    özellikle Selimiye ve Süleymaniye Cami'lerinin konumu dısardan ve içeriden guzelliği gerçekten muhteşem.Edirne'deki Selimiye ve Süleymaniye Cami'lerinin amator ve özellikle profesyonel fotografcıların cektıgı fotograflara hayran olmamak elde degıl gerçekten.

    Sizin fotografınız da çok guzel gerçekten...

    İyi Akşamlar...

  3. Fatih Bey,öncelikle bu güzel pozlama için sizi tebrik ediyorum. ölçülü kadrajınız çok güzel.Fotoğrafa verdiğiniz isimdeki "muhteşem" kelimesini anlayamadım. Bu caminin adı "Süleymaniye Camisi"dir. Acaba şu televizyon dizisinin adıyla bu camiyi karıştırmış olabilir misiniz? Eğer öyleyse düzeltme yapmakta fayda var. çünkü birkaç asırdır bu caminin ismi aynıdır, bir tv dizisiyle bu camiyi bilmeyenlere yanlış bilgi vermemek lazım, öyle değil mi?

    Mehmet hocam,güzel yorumlarınız için teşekkür ederim sagolun eksik olmayın.

    Neden muhteşem yazdım Hocam:Süleymaniye Cami'si yeri bakımından, konumu bakımından gerçekten İstanbul'un çok guzel bir semtinde ve bircok amator ve profesyonel fotografcıların en cok ugradıgı yer fotogaf bakımından gerek manzarası,gerek iç mimarisi,gerek bahçesi acısından cok zengindir.Bunları biliyosunuzdur zaten hocam gıtmıssınızdır ben açıklama bakımından tekrar yazdım.

    Ben de bu zenginliklere dayanaraktan Süleymaniye Cami'sinin başına Muhteşem kelimesini yazdım.Yani o tarafları cok sevdıgımden yazdım.Ama çok haklısınız hemen duzeltıyorum bilmeyenler için yanlış bılgılendırılme olmasın.O diziyle isim benzerligi hıc aklıma gelmemişti siz soyleyınce aklıma geldi.,

    Hayırlı gunler...

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.