İçeriğe git

mustafa öztürk

Üye
  • İçerik sayısı

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

Yazıları bölümüne mustafa öztürk kullanıcısının eklediği içerikler

  1. Merhabalar,

    Nikon 5100 fotoğraf makinem var. Amatör olarak fotoğraf çekiyorum. Dün fark ettim. A yada S (Manuel) ayarlarda iso 100 ayarloyorum ancak fotoğraf çektiğimde baktığımda iso 3200 oluyor ve çok fazla kumlama oluyor. bu neden olur malum iso 100 olarak ayarlamam rağmen otomatik olarak artıyor.

    çektiğim bir fotoğrafta (f/4,5 , 1/125, 185mm) normalde iso değeri 100 ayarlı idi ancak fotoğraf çekildiğinde iso 900 oluyor.

  2. Sayın Alper ADIYAMAN dahan önce benim açtığım konuya cevap eklemişiniz bu mesajı yazdıktan sonra gördüm. Orada verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. ilk önceleri 70-300 lenslerin 300-350 TL 'lik olanlardan almayı düşünüyordum konuyu araştırdıkça onların fazla iş yapmadığınız gördüm. Galiba bende VC özellikli 70-300 alacağım. Şuan biraz erteleme olacak gibi malum bütçeden. :)

  3. Merhabalar.

    Geçen haftaya kadar dijital makina kullanıcısıydım. çeşitli fotoğraf sitelerinden ve arkadaşın dslr makinası ile fotoğrafçılığa merak sardım. Geçen hafta d5100 18-55dx vr kit lens ile satın aldım. Şuan fotoğraf makinasını öğrenmeye çalışıyorum. sizden şuan bütçeyi yormadan alabileceğim lens konusunda yardım istiyorum. İnternette bir çok lensler mevcut kimi çok düşük kimi ise farklı özelliklerde.

    çekim için daha çok makro, doğa ve portre çekimi yapmak istiyorum. sigma ve tamron 70 300 lensleri nasıldır.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.