İçeriğe git

ismail çetin

Üye
  • İçerik sayısı

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

ismail çetin kullanıcısının paylaşımları

  1. ekleme: Yukarıda 2.el olarak 1000 tl yi geçmeyecek olarak belirtmemişim kusura bakmayın. Ayrıca; Tamron 17-35 lens çekim kalitesi çok hoşuma gitti. Bu aralıkta işimi görecektir.
  2. Merhaba, D700 kullanıcısıyım. sadece 85mm lensim var. Yanına bir tanede geniş açı ve gündelik kullanımlarımı karşılayacak, belki arada dış mekan gelin çekimlerine gideceğim bir lens düşünüyorum. Fiyatı en fazla 1000 tl olabilir. Araştırmam sonucu, Nikkor 24-85 lensler iş görür gibi görünüyor. Çekilmiş fotoğraflarda kıyaslama yaptığımda ve MTF değerlerine baktığımda VR modelinin bir tık daha iyi olduğunu gördüm. Birde Nikkor 28-70 lens var. Keskinlik ve detay benim için önemli. Önerileriniz nedir sebepleriyle belirtirseniz çok iyi olur. Aşağıdaki lens ve başka lens önerilerinizi söylerseniz ona göre kafamda netleyip almak istiyorum. Sigma, tamron alternatif önerilerinizede açığım. Şimdiden teşekkürler Nikkor AF 24-85mm f/2.8-4 D IF Nikkor AF-S 24-85mm f/3.5-4.5 G ED VR Nikkor AF 28-70mm f/2.8 D IF-ED
  3. Merhaba, Ben, iki kişiyi çekerken net alan derinliği sebebiyle biri net çıkıyor sadece. Örneğin bir gelin damat çekiminde bu durumu yaşmamak için f değerini çok yükseltirsek kalite kaybı olacaktır diye düşünüyorum. Benim lensim nikon 85mm. Gelin damat çekiminde sonsuzluğa netleyerek mi aşıyorlar bu durumu. Bu seferde arka hiç flu olmayacak ve portre tadı vermicek. Konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
  4. ismail çetin

    köstekli

    © ismail çetin

  5. merhaba, aşağıdaki tipde bir softbox düşünüyorum amaca kullanan var mı, önerirmisiniz? birde aşağıda 2 link verdim ikisi aynı tasarıma sahip fakat markaları farklı, sizce arada kalite farkı ne derecedir? iyi günler. http://www.fotografium.com/goldeneagle-6060-cm-tepeflas-icin-softbox- http://www.fotografium.com/weifeng-sb-1009-60x60-cm-tepeflas-icin-softbox
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.