İçeriğe git

çağrı ertuğrul

Üye
  • İçerik sayısı

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

Yazıları bölümüne çağrı ertuğrul kullanıcısının eklediği içerikler

  1. Güle güle kullan hocam. Var mı yeni fotolar? :)

    Eve sabah geldiğim için çıkmadım ama evde çektiğim bi kaç şey daha var :) Forum kurallarını bilmiyorum ama sanırım albüm tarzı bi yere atmam lazım fotoğrafları. Ben sana pm atayım.

  2. Aynen takip ediyorum da o bile fazla gelir hayyamdan temiz 700 civari bulabilirsem alixam insallah. Ornek fotograflarini bekliyorum :)

    Alır almaz çektiğim ilk fotoğraf :D

    v39uy.jpg

    Bunlarda evde deneme için çektiklerimden birkaçı.

    v39xf.jpg

    v39y5.jpg

  3. Her turlu yardımı burada bulacağınıza eminim. Aramıza hoş geldiniz. Arabanızı merak ettim bir kaÇ tane fotoğraf ekleseydiniz.

    Hoşbulduk :) Telefonla Çekilmiş bir kaÇ fotoğraf...

    v39lt.jpg

    v39m6.jpg

  4. Merhaba. Bende D3100 almak istiyorum. İlk defa dsl alacağım. İlk izlenimlerin nasıl acaba makineyle ilgili. Nerden ne kadara ve hangi lens ile aldın? Teşekkürler :)

    Kardeşim ben iki üç ay kadar araştırdım aldım. Benimde ilk dslr makinam ve beklentilerimi karşıladı. Vatan dan aldım . 16 gb lexar marka kartla birlikte 1030 liraya. Sende benim gibi ilk kez alıyorsun madem bu fiyata bu özellikle var kesinlikle pişman olmazsın :) 18-55 vr kit lens ile aldım.

  5. Hoşgeldin.

    Takıldığın hususları söylersen, elimizden geldiğince yardımcı oluruz.

    Teşekkür ederim. Daha makinayı karıştırma aşamasındayım sahaya inemedim :) Yarın deneme çekimleri yapacağım sanırım.

  6. Herkese selamlar...

    Nikon D3100 alarak aranıza katıldım. Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum özellikle aşık olduğum arabamı :) İlk kez böyle bir makina kullanacağım. Sizlerin yardımlarına ihtiyacım olacak.

    Saygılar...

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.