İçeriğe git

Selçuk Saraç

Üye
  • İçerik sayısı

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

Selçuk Saraç kullanıcısının paylaşımları

  1. Warez link paylaşımı yapmayınız.. hepsi tek linktir.
  2. Selçuk Saraç

    Herkese Merhaba.

    tşk ederim. hoşbulduk.
  3. Selçuk Saraç

    Benden de herkese selamlar :)

    facebook sayfası pek aktif değil sanırım. hoşgeldiniz bu arada. girişimci bir insana benziyorsunuz. ben fotoğrafta kendimi geliştirebileceğim her türlü aktiviteye varım.
  4. Selçuk Saraç

    Nikon 50mm f/1.8 hakkında

    açıkcası güvenemediğim için sıfır almaya yöneldim. sonuçta kimin sattığını ve ne şekilde kullandığını, düşürüp düşürmediğini bilmediğim için ikinci el almaktan çekindim. hee tabi sizin sattığınıza denk gelsem şüphesiz sizden alırdım.
  5. herkese merhaba tekrardan, portre fotoğrafı çekmeye yönelmek istediğimden dolayı 50mm f/1.4 düşündüm ve kit lensimin dışında alacağım ilk lensim olacak. haliyle fiyatı bir hayli yüksek olduğundan bazı araştırlar sonucunda benim seviyemdeki biri için çok fazla olduğunu düşündüm, düşündükçe kararsız kaldım şimdi ilk sorum şu; Nikon 50mm 1.4 lens mi almam gerekir yoksa 1.8 fazlasıyla işimi görür mü? f/1.8 D lensin AF özelliği olmadığını sağdan soldan okuduklarımla öğrendim. bide yeni seri olan f/1.8G modelinde diyafram halkası çıkartılmış. benim makinam d90 ve gövdesinde af motoru olduğu için ilk fark benim için pek bir şey ifade etmiyor(emin olmam için teyit ederseniz memnun olurum ) ortalama piyasa fiyatı; -Nikon 50mm f/1.8 D için 350-400TL civarında -Nikon 50mm f/1.8 G için 700-800TL civarında arasında 2 kat fiyat farkı var. ben fiyat açısından f/1.8 D lense sıcak bakıyorum. tavsiyeniz nedir? sizce hangisini almalıyım. kafam iyice karıştı zaten daha farklı bir öneriniz olursa onada açığım. hepinize şimdiden tşk ederim.
  6. ilk fotoğrafımı yükledim :) bu arada portre çekenlere hayranım.

  7. Selçuk Saraç

    yolcu yolunda gerek

    © Selçuk Saraç

  8. Öncelikle hayatımda ilk defa bir forumun tanışma kısmında başlık açan biri olarak hepinize merhaba demek istedim. çünkü genelde sadece okumayı seven biriyim ve o konuda çok iyi bilgim olmadan yorum yapmayı sevmem. sizlerin yorumlarını okuyunca "işte bende burada olmalıyım" dedim amatÖr bir fotoğrafçıyım. hatta belki amatÖr bile olamamışımdır 1 - 1,5 sene Önce uzun araştırmalarım sonucunca D90 18-105 kit lens aldım ama işimin yoğunluğu sebeplerinden pek kullanamadım. o yüzden sıfırdan başlayan biriyim diyebiliriz. artık devamlı olarak takipte olacağım için sizlere sorularım olacaktır. üzgünüm ki bilgim yetersiz olduğu için sizin sorularınıza pek cevap verip aydınlatamayacağım Portre & İnsan ve Hayvan Fotoğrafları çekmeyi seviyorum. Umarım sizlerde beni seversiniz. Hepinize saygılar
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.