İçeriğe git

oz bey

Üye
  • İçerik sayısı

    23
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Gün Kazandı

    1

oz bey kullanıcısının paylaşımları

  1. oz bey

    Müze Fotoğrafları-düşük ışık-titreme

    http://hizliresim.com/n2Lk21 http://i.hizliresim.com/1rM4r1.jpg http://i.hizliresim.com/LE12EJ.jpg http://i.hizliresim.com/7PMYXm.jpg Nikon d7000 18-105 kit ile en son linkt everilen ayarda 3.net fotoğrfaı flashsız çektim sanırım bu ayarıda geliştirmem gerek.diğerleri p modunda çekildi bulanık çıktı ama ıso diyafram enstanteneyi M modunda ayarladım bu kalıteyı elde ettım ama daha ıyısıde olabılır.
  2. oz bey

    Müze Fotoğrafları-düşük ışık-titreme

    Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim.Tabir çok yerinde öyle bir hap ayar yok haklısınız çünkü çok fazla değişken var fotoğrafı çekerken.bugune kadar p modunda cektım hep fotografları ama son 2 aydır artık m modunda denıyorum.enstantane ıso dıyafram bunları kurcalaya kurcalaya not alarak adım adım ılerleyecek hersey.sanırım titremeyı mınımıze etmek ıcın tek ayaklı bır trıpod alsam daha ıyı olacak.dogru ayalarıda ogrenınce artık daha net fotograflar cekebılırım.
  3. oz bey

    Müze Fotoğrafları-düşük ışık-titreme

    üstad teşekkür ederim cevap için.Nikon d7000 18-105 kit için önereceğiniz ayarlar nelerdir.
  4. Arkadaşlar merhaba ekte yer alan fotoğrafları geçen hafta halı müzesinde çektim.Gördüğünüz gibi fotoğraflar net değil.Ortam ışığı yetersiz. soruma gelince -Müzelerde flashlı çekim yasak ,yasak olmayanlarda ise camda parlama oluyor ve camın ardındaki nesne net çıkmıyor.örnekteki fotoğraflara bakarsanız nasıl bir ayarla düşük ışıklı flashın yasak oldugu yerlerde ve cam arkasındaki nesnenin fotograflarını çekebilirim.örnek ayar vermenizi rica ediyorum. Saygılar.
  5. Dijital Fotoğrafçının El Kitabı Cilt 2 kitabı satıyorum almak isteyen olursa iletişime geçebilir.
  6. oz bey

    Gölge sorunu

    Arkadaşlar son zamanlarda fotoğraflarda yarım daire bir işaret çıkıyor fotoğraflarda.Parasoleyi çıakrtım acaba ondanmı oluyor diye ondan kaynaklı değil.sizdede d7000 makinanızda böyle bir yarım ay gölge oluyor mu?Sanki flaşş patlarken lensin ucu uzuyor ve o da fotoğrafta gölge oluşturuyor.çözüm yolları konusunda yardımlarınızı rica eder iyi çalışmalar dilerim. sanırım şu sayfa daki olay başıma geliyor. http://www.turknikon...si-sorunu-23280
  7. oz bey

    aya irini

    © oz bey

  8. oz bey

    kankalar

    © oz bey

  9. oz bey

    nikon d7000 uygun fiyatlı ama iş gören kumanda!

    Mesut kardeş kumandayı aldım,bu sefer telefonum bozuldu yenı alacagım telefonda buozellıge dıkkat ederım.bu aklıma gelmemıstı tesekkur ederım
  10. oz bey

    3

    © oz bey

  11. oz bey

    2

    © oz bey

  12. oz bey

    SANTRALİSTANBUL-KONTROL ODASI

    © oz bey

  13. oz bey

    SANTRALİSTANBUL-KIZILÖTESİ

    © oz bey

  14. oz bey

    nikon d7000 uygun fiyatlı ama iş gören kumanda!

    oğuz kardeş http://www.bedavashop.com/asp/product/13892/Nikon-ML-L3-Kablosuz-Kumanda bu siteden orjinal olanını aldım replika yani taklit olanları 20-30 liraydı.bakalım nasıl verim alacam.saygılar
  15. oz bey

    nikon d7000 uygun fiyatlı ama iş gören kumanda!

    yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar sanırım yukardaki ir kumandalardan birini sipariş edip deneyeceğim,çok para değil zaten ,profesyonelleştikçe ileride daha ıyı kumandalarla ılgılenırım sanırım ıhtıyaca gore. saygılar
  16. oz bey

    nikon d7000 uygun fiyatlı ama iş gören kumanda!

    Fotografium Canlı Destek Merhaba, aklınıza takılan bir şey olursa buralardayız Siz - Değiştirmek için buraya tıklayın Nikon ML-L3 Infrared Kumanda Kablosuz Kumanda img kızlötesi ile mi çalışıyor?alıcısının arkasında kalırsak nasıl çekeceğiz? özgür konuşmaya katıldı özgür çalısmaz efendim ınfrareddir sadece gorurse calısır Siz - Değiştirmek için buraya tıklayın peki her yönden komut alabilen bir kumanda önerirsmisiniz? makinam nikon d7000 buarada. özgür http://fotografium.c...uzaktan-kumanda Siz - Değiştirmek için buraya tıklayın 100 liranın altında uygun fiyatlı bir model yokmudur? özgür bizim stoklarımızda yok efendim Siz - Değiştirmek için buraya tıklayın peki teşekkür ederim hayırlı satışlar sorumun cevabını aldım sanırım arkadaşlar önerdiği kumanda ise 200 liranın üstünde.
  17. oz bey

    nikon d7000 uygun fiyatlı ama iş gören kumanda!

    bu önerdiğiniz kumandalarda şöyle bir sorun okudum arkadaşlar,kızılötesi ile çalıştığı için kumandayı direk karşısından tutacak şekilde fotoğraf çekebiliyormuşuz.yani alıcının arkasında durursak yada başka bir açıdan kumandaya basınca çekmeme sorunu varmış!fiyatı pahalı olan kumanda sanırım her yönden komut alabiliyor illaki direk karşısından komut vermeye gerek yok doğrumudur?
  18. oz bey

    nikon d7000 uygun fiyatlı ama iş gören kumanda!

    titreme olayını en aza indirgeyeceğim olumsuz zorlu ortamlarda kullanmak için.
  19. oz bey

    3

    © oz bey

  20. oz bey

    1

    Karanlıkta ilk denemeler

    © oz bey

  21. Arkadaşlar nikon d7000 makinam için kumanda almayı düşünüyorum 15 liradan 250 liraya kadar bi sürü çeşit var,siz ne kullanıyorsunuz ne önerirsiniz?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.