İçeriğe git

selim gur

Üye
  • İçerik sayısı

    33
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Gün Kazandı

    1

Yazıları bölümüne selim gur kullanıcısının eklediği içerikler

  1. Merhaba arkadaşlar ;

    Çok derin ve ayrıntılı bir konuyla ilgili fikir,görüş ve önerilerinizi almak istiyorum.

    Forum sitelerinde o kadar fazla karma karışık bilgiler dolaşıyor ki bu konu hakkında, aÇıkÇası kafam Çok fazla karıştı diyebilirim.

    1. İlk öncelikle bir fotoğraf stüdyosu ( fotoğraf dükkanı ) kurmak iÇin hangi belge ve evraklara sahip olunması gerekiyor?

    2. Orta halli bir stüdyo kurmak istendiğinde ortalama ne kadardır bir tutar gerekiyor? ( DSLR makine hariÇ )

    3. Orta halli kurmak istediğiniz stüdyo ekipmanları nelerden oluşmalıdır?

    4. Konuyla ilgili ekstra bilgi ve önerileriniz nelerdir?

    Konuyla ilgili bilgi sahibi olan ve bu konula bir Çok büyük Çalışmalar yapmış olan forumdaki arkadaşlarımızdan cevaplarını bekliyorum.

    Teşekkürler

  2. Yaklaşık bir yıl önce aynı tavsiyeyi bende istemiştim sağolsun arkadaşlar en iyi pil ve şarj cihazı tavsiyelerini verdiler tekrar teşekkürler , İlk olarak varta aldım accu 2700 ma olan model gayet memnunum flaşın dolum süresi vs çok iyi 400 kareye yakında patlama yapıyor.

    a>

    İkinci pil ise Gökhan'ın da bahsettiği eneloop , varta benim bütün isteğimi şuan karşıladığı için hala paketi açılmamış halde kenarda bekliyorlar :)

    a>

    Şarj cihazı olarak ne önerirsiniz peki :)
  3. Harika bilgiler paylaşmışsınız çok teşekkürler ;)

    Aslında SB-800 veya SB900 almak istiyorum ama malum fiyatlar bütçemi aştığı için onları şuan ne yazık ki alamıyorum.

    400 TL ye Yongnuo YN568 EX II buldum ikinci el temiz olduğunu söylüyor satıcı. Yongnuo YN568 EX II hakkında iyi şeyler okuyorum forumlarda ama, tabiki bir SB900 kadar başarılı olmayabilir onu bilmiyorum tabiki.

    Changer isimli kullanıcı arkadaşımız kullanıyormuş çok memnunmuş.

    Mehmet Bey sizin attığınız TRIOPO speedlite TR-985 Features daha mı başarılıdır acaba?

  4. Merhaba arkadaşlar,

    Flaş almayı planlıyorum, ama hani makine ve lens alırken dikkat ettiğimiz bir takım unsurlar vardır, onları kontrol ederek alırız.

    Makinede shutter sayısına sensorde cızık olup olmadıgına perdesıne vs lenslerde af sine netlemesıne bayonetine vs bakarız amaaa flaşlarda neye göre bakıp ınceleyıp almak gerekıyor onu öğrenmek istiyoruz sizlerden :)

    çok fazla kullanılmış mı, studyoda mı kullanılmış vs gibi şeyleri satıcının lafına guvenıp mı almalıyız yoksa şunlara şunlara dikkat etmeli şu testleri yapıp öyle almalıyız mı dersinzi ;)

  5. Merhaba Arkadaşlar ;

    İkinci el bir lens alacağım. Satışı yapacak kişi ile yüz yüze görüşme yapıp satım-alım işlemini gerçekleştireceğiz. Sizden öğrenmek istediğim şey lensin hangi kısımlarına bakmalı makine üzerinde veya takılı değil iken hangi testleri yapmalıyım? Arızasının olup olmadığını anlamak adına nasıl bir yol ilerlemeliyim?

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.