İçeriğe git

Akif Urhan

Üye
  • İçerik sayısı

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Gün Kazandı

    1

Akif Urhan kullanıcısının paylaşımları

  1. Akif Urhan

    50mm 1.8 d FEE HATASI

    Hangi moda alırsam alayım aynı şekilde oluyor Mehmet bey. Diğer lesnlerin hiç birinde bu şekilde sorun yok ama şöyle de bir durum, bende bide 135 mm eski manuel lenslerden var onda da diyafram halkasını oynattığım zaman ekranda diyafram değeri sabit duruyor. Ama halkayı döndürüp fotoğraf çekince normal şekilde sonuç alıyorum. Aslında diyafram değişiyor ama ekranda aynı duruyor. Birde şöyle bişey var diyafram halkası olan lenslerde fotoğraf çekerken farklı bir ses çıkıyor. önceden öyle bişey olmuyordu. Acaba sorun body demi ?
  2. Akif Urhan

    50mm 1.8 d FEE HATASI

    Teşekkür ederim fatih bey dedğiniz gibi f6 menüsünden bir on-off yaptım düzeldi ama bu seferde diyafram halkasını f22 de kilitlediğim zaman ekranda f değeri 5.6 oluyor. makineden değiştiriyorum ama sabit duruyor. Fotoğraf çektiğimde ise sorunsuz çalışıyor. Yani makineden değiştirince ekranda sabit 5.6 duruyor ama fotoğraflarda sorunsuz çıkıyor.
  3. Merhaba, bende d7000 var ve 50mm taktığım zaman fee hatası alıyorum. Diğer lensleri taktığım zaman hiç bir sorun yok ve normal bir şekilde çalışıyor. Enteresan olan diğer konu ise bu 50mm lensi başka bir makineye taktığım zaman sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Bağlantı noktalırını temizledim ne yaptım ne ettimse benim makinede bir türlü çalışmıyor. Diyafram halkasını çeviriyorum bir anlık görüyor ama gördüğü yerde tutturmak imkansız. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir.
  4. Akif Urhan

    Batu Caves Kuala Lumpur

    © Akif Urhan

  5. Akif Urhan

    Mardan Palace

    © Akif Urhan

  6. Akif Urhan

    Aldığım Yurtdışı Ürünlerim

    Fotoğraf makinesini ve diğer aksesuarları Amerikadan almak pek kârlı olmuyor, En uygun fiyatlar Güney Kore (Seoul) de Diğeride Hong Kong da, Ben kendi makinemi (D7000) Seoul'de bulunan Yongsan diye devasa bir elektronik marketten aldım. İlk çıktığı zaman Türkiyedeki fiyatının yarısına aldım.
  7. Arkadaşlar merhaba, Yurt dışından almak istediğiniz ürünler konusunda yardımcı olabilirim. Merak ettiğiniz konular için özel mesajlarda yardımcı olabilirim. Amerikadan, Hong Kong dan ve Güney Kore(Seoul)den ürünler getirtiyorum. Bilgilerinize.
  8. TeşekkÜr ederim ALPER bey verdiğiniz bilgi için.
  9. Akif Urhan

    KUŞLAR :)

    18-105 ile başırılı çekim olmuş,
  10. Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak.Konu ile pek alakası olmaya bilir ama yardımız dokunursa çok sevinirim. Nikon D7000 kullanıyorum ve iki adet hafıza kartı takıyorum. Sandisk Extreme 16 gb 45Mb/s Kingston ultimateX 120X 16 gb Bunları ben formatlıyorum ve uzun video çekmek için NTFS yapıyorum. Ama makineye taktığım zaman eror veriyor. Makineden format attğımda da FAT32 oluyur. Uzun video çekmek için ne yapmam gerekiyor ?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.