İçeriğe git

Gülin

Üye
  • İçerik sayısı

    29
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Gün Kazandı

    1

Yazıları bölümüne Gülin kullanıcısının eklediği içerikler

  1. Çok bir yetenek yok.

    Tripod + DSLR si olan herkesin herkesin Çekebileceği kareler.

    Burda önemli husus her bir tarafı ışıkla süslenmiş bir tren bulmak ve uzun pozlama iÇin Çevrenin uygun olması iÇin dua etmek.

    Çünkü uzun pozlamada Çok aksaklık Çıkıyor. Birisi önünden geÇer, araba geÇer, araba Çekersin yoldan araba geÇmez falan. Birazda şans isteyen bir tür.

    Fotoğrafları güzel bulduğum iÇin paylaştım. Yetenek eleştirmek iÇin değil. Trenin bir sürü led ışıkla süslenmiş olması ve Çocuğun Çekim tekniği hoşuma gitti. Herkes Çekebilir veya Çekemeyebilir. SonuÇ olarak böyle bir an bulunmuş, değerlendirilmiş ve güzel kareler ortaya Çıkmış.

  2. Yalnız. Dahili flaş dediğiniz zaten makinenin üzerindeki flaş. Diğer flaşlar harici flaş olarak isimlendiriliyor. Resul DİLER'în dediği gibi buraya eklerseniz ustalarımız tarafından yorumlanır. eksiklerini daha kolay farketmeni sağlayacak yorumlar alırsın.

    Evet yanlış yazmışım, düzeltilmiyor sanırım. Teşekkürler düzelttiğiniz için

  3. Merhabalar. Bildiğim kadarıyla makinenizin dahili flaşı olması lazım?

    Dahili flaş olmadan makinenin kendi flaşı ile denedim. Makineyi uzağa koyarak zoom yaptım suratta patlamaması için. Tabi evde bulduğum tüm ışıkları kullandım diyebilirim. Sonuç fena olmadı. Teşekkürler.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.