İçeriğe git

geçmiş nikon

Üye
  • İçerik sayısı

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

geçmiş nikon kullanıcısının paylaşımları

  1. Abi saygı duydum sana ve dünya cabalamaya halen değer demek ki. Allah senden razı olsun.
  2. geçmiş nikon

    Renk ayarları

    Teşekkür ederim böyle yorumlar beni sevindiriyor. Herkesin ağzında Canon var biraz moralimi bozuyolar.
  3. geçmiş nikon

    Renk ayarları

    Şimdi bilgisayar da da ekran dada aynı bu şekilde bir görünüm var. Belki ben takildigim için oraya ondan öyle geliyor bana.
  4. geçmiş nikon

    Cam kısım temizliği

    filtreyi temizledim ama pek tatmin olmadim kristal kristal parlamalar var tum yüzeyinde neden anlamadım. Uv filtreler öyle mi oluyor acaba.
  5. geçmiş nikon

    Meke Krateri

    © Gökhan Kamçı

  6. geçmiş nikon

    Renk ayarları

    bu fotoğrafın değerleri: 18 mm f 3.5 poz 30 sn. iso 800 beyaz dengesi oto picture control standart etkin d lighting açık kumlanma azaltma açık renkli alan adobe burda ise: 105 mm f 20 pozlama 1/400 sn. iso 100 beyaz oto, pict. control standart, etkin d lighting açık kumlanma azaltma açık renkli alan sRGB ( Bu renkli alan nedir onuda tam bilmiyorum doğrusu)
  7. geçmiş nikon

    Vizör içi gösterge sorunu

    Hayırlı olsun. 3200mu 5100 mü daha güzel o halde
  8. geçmiş nikon

    Renk ayarları

    Eve gittiğimde bir iki tane ataym. Çekim ayarlarından kastınız diyafram ens. Iso mu yoksa bunların haricinde baska ayarlarida mi soruyosunuz ?
  9. Merhaba arkadaşlar. Objektifimin öncl camini ve hatta filtreyi ne ile silebilirim. Gözlük bezi aklıma geldi. Tereddüt ettim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  10. geçmiş nikon

    Vizör içi gösterge sorunu

    Ne oldu abi iade aldılar mi merak ettim?
  11. geçmiş nikon

    Renk ayarları

    Merhaba arkadaşlar. Tahmin edeceğiniz üzere makinem d3200. Arkadaşım ile cekimlere çıkıyoruz arada. Onda canon 650d var. Ayni karede benim makine hep yeşil tonları ağırlıklı veriyor. Arkadaş deyince fark ettim. Karsilastirdigimiz zaman onda nirmal bende bi yeşil fazlalığı var ortam yeşil olmasa bile. Bunun bi ayarı felan var mı bilemedim. Makinemi de seviyorum yeni aldım acaba yanlış mi yaptım bunu almakla. Lensim 18 105
  12. geçmiş nikon

    Tüm üyelere merhaba

    Teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için
  13. Herkese selam ben Konya'dan yeni bir üyeyim. Ismim Gökhan. Nikon D3200 18 105 alıp forumları arastirmamla fark ettim sizi. Yeni başladım ve trcrubelerinizden faydalanmaya çalışacağım. Herkese iyi forumlar.
  14. geçmiş nikon

    Herkese Merhabalar

    Hayırlı olsun. Bende d3200 aldım 18 105 kit. İnşallah bu makinalardan bekledigimizi buluruz
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.