İçeriğe git

Ebru Ozdemir

Üye
  • İçerik sayısı

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ebru Ozdemir kullanıcısının paylaşımları

  1. Ebru Ozdemir

    Fotoğraf İşleme

    Teşekkür ederim, İngilizce konusunda iyiyim, CameraRaw'ı da araştıracağım.
  2. Ebru Ozdemir

    Fotoğraf İşleme

    çok teşekkür ederim, takip etmeye başlayacağım. İyi bir ingilizcem var, önerebileceğiniz ingilizce kaynaklar olursa da takip edebilirim. Tekrardan çok teşekkürler.
  3. Ebru Ozdemir

    Fotoğraf İşleme

    Teşekkür ederim, bu şekilde araştırmalar yapıyorum, tavsiyenizle de devam edicem, tekrar teşekkür ederim
  4. Ebru Ozdemir

    Fotoğraf İşleme

    Çok teşekkür ederim takibe başlıyorum
  5. Merhabalar. Yaklaşık 3 yıldır amatörce fotoğraf çekiyorum. Fakat sıra fotoğraflarımı işlemeye gelince tıkanıyorum. Bilgisayarımda Ps Cc yüklü. Zaman zaman açıp fotoğraflarım üzerinde kendimce düzenlemeler yapıyorum. Programı kendimce çözmeye çalışıyorum. Bazı zamanlar da internetten araştırıyorum ama henüz çok bir yol alamadım. Yapmak istediğim manipulasyon ya da abartı shoplamalar değil. Fotoğrafın aslını çok bozmadan özellikle renkler üzerindeki değişimler.Acaba fotoğraf işleme konusunda bana yardımcı olabilecek eğitim videoları, ek programlar veya yazıları nasıl bulabilirim? Bana yardımcı olabilir misiniz? Tavsiyeleriniz nelerdir? Şimdiden teşekkür ederim
  6. Ebru Ozdemir

    Hıdırellez

    © Ebru Ozdemir

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.