İçeriğe git

İrşadi Cengiz

Üye
  • İçerik sayısı

    3
  • Katılım

  • Son ziyaret

İrşadi Cengiz kullanıcısının paylaşımları

  1. Evet katılıyorum genel olarak 11-16mm öneriliyor satış rakamlarıda bunu doğruluyor. 11-20mm yeni lens olduğu için kalite, performans olarak 11-16mm'ye oranla nasıldır bilmiyorum. Teşekkür ederim
  2. Merhabalar Ekipmanıma dahil etmek istediğim ultra geniş açı lens olarak bu ikiliden hangisini seçmeliyim? Fiyat olarak tokina ön plana çıksa da kararsızım.
  3. İrşadi Cengiz

    Nikon D7200

    Merhaba Nikon D7200 kullanıcısı olarak ekipmanıma (18-105 / 55-300 / 50mm 1.4G) dahil etmek istediğim ultra geniş açılı lens önerisinde bulunur musunuz? İnternette araştırdığım kadarıyla 2 lens ön plana çıkıyor. Tokina 11-20 ve Nikon 10-24 fiyat bakımından tokina ön plana çıksa da kalite bakımından kararsızım.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.