İçeriğe git

Uguremre

Üye
  • İçerik sayısı

    13
  • Katılım

  • Son ziyaret

Uguremre kullanıcısının paylaşımları

  1. Teşekkürler önder bey. Temizlik lensi ve ve badyi sildim. Ve aynaya hava sıktım. Resimlerde bir sorun yok ama aynada çıplak gözle görünüyor.
  2. Öncelikle merhaba sevili NikonTürk ailesi. yaklaşık olarak 1 yıldır Nikon D5600 kullanıyorum ve ilk makinam. fotoğraf çekmeyi daha yeni yeni öğreniyorum diyebilirim. Neyse fazla Uzatmayayım. Fotoğraf makinema genel bir temizlik yaptıktan sonra 20 adet fotoğrafı sorunsuz çektikten sonra bu sabah manzara fotoğrafı çektikten sonra vizöre dikkat ettiğimde; kırığa benzer çizik ve lekeler olduğunu fark ettim ve resmen sabah sabah dünyam başıma yıkıldı. sorun nedir ve nasıl bir çözüm bulabilirim? görüş ve önerilerinizi bekliyorum. şimdiden çok teşekkür ederim.
  3. Uguremre

    Uzaktan kumanda hakkında yardım

    Menüde uzaktan kumanda mevcut değil. Onları kontrol ettim
  4. Herkese merhaba. Nikon d5600 kameramda kullanmak üzere ML-L3 kızıl ötesi uzaktan kumanda aldım fakat bağlantıyı bir türlü gerçekleştiremedim. Yardımcı olabilecek kimse var mı?
  5. Uguremre

    Çamlıkköyü/Şandalar Mah.

    böyle yerlerin manzara fotoğrafları dahi insanı tazeleyip enerji veriyor sanki.
  6. Uguremre

    İlk fotoğraf makinem

    yorumun için öneriler @onurd. fotoğraf makinesi alırken düşüncem; bir hobi başlamak ve ilerleyen zamanlarda geliştirerek devam ettirmek. Ekipman konusunda düşüncem ise ilk olarak iyi bir makine ile birlikte ihtiyacımı karşılayacak lensten sonra zaman içerisinde diğer ekipmanları temin etmek. bunu yaparken de nikonturk.com formunu kullanan sizin gibi tecrübeli slr kullanıcılarının tecrübelerinden ve önerilerinden yararlanmak olacak.
  7. Uguremre

    İlk fotoğraf makinem

    Teşekkürler @Akif GÖKYOKUŞ. Maddi açıdan yaklaşırsak eğer gerekirse biraz daha bekleyip uygun olanı almayı tercih edenlerdenim. Eğitim konusuna ve önerinize gelince; Edirneliyim fakat işim nedeniyle şuan Güneydoğu'da görev yapıyorum.
  8. Uguremre

    İlk fotoğraf makinem

    Tekrar teşekkür ederim. D7200 ile 55mm 1.8d lens (sizin tak kullan diye tabir ettiğiniz) ikilisine yoğunlaşacağım.
  9. Uguremre

    İlk fotoğraf makinem

    Tam olarak ilerisini için bir şey söylemem yanlış olur. Sayın Süleyman Demirel'in dediği gibi doğmamış çocuğa don biçilmez ama fotoğrafa karşı içimde kuvvetli bir arzu ve öğrenme isteği var. Sizi yakalamışken bir iki soru daha sorayım @Zülkif Altın bey. Ben bulunduğum mevki nedeniyle internet üzerinden makinemi alacağım. Bana önerebileceginiz bir site var mı? İthalatçı firma garantili ürün ile distribütör garantili ürün arasında nasıl farklar var?
  10. Uguremre

    İlk fotoğraf makinem

    İlginiz ve öneriniz için teşekkür ederim @Zülkif Altın bey. D7200ye göz attım ve gerçekten dikkate değer ozelliklere sahip bir makina.
  11. Öncelikle herkese merhaba ve bana öneride bulunacak herkese şimdiden teşekkürler. Fotoğrafçılığa daha doğrusu fotoğraf çekimine karşı ilgim var ve uzun zamandır bir makine alıp başlamayı düşünmüşümdür ama şimdiye kadar kısmet olmadı. Şimdi başlamaya karar verdim ve İlk fotoğraf makinem olarak D5600 almaya karar verdim. Bilgim yetersiz olduğu için lens ve diğer ekipmanlar konusunda önerilere ihtiyaç duyuyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.