İçeriğe git

Emir Balkı

Üye
  • İçerik sayısı

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

Profil Bilgileri

  • İkamet
    İstanbul
  • Cinsiyet
    Erkek

Emir Balkı's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Topluluk Puanı

  1. Arkadaşlar bu lensi almayı düşünüyorum yorumlarınızı eksik etmeyin. http://www.bhphotovideo.com/c/product/449088-USA/Nikon_2161_AF_S_VR_Zoom_Nikkor.html
  2. Emir Balkı

    Lens ucu yerinden çıktı yardım

    Çok sağolun yardımlarınız iÇin. O kadar yardımsever bir forumdayım ki duygularımı ifade edemiyorum!
  3. Arkadaşlar Nikon D90 makinamım lensinin ucunda bir zımbırtı var yerinden çıkmış. Bu yapıştırabilir miyim, yoksa tamire mi vermem lazım??? Ekte, anlatamadığım arızanın resmi var.
  4. Emir Balkı

    Side'de kurdela kesimi

    evet haklısınız gözümden kaçmış. teşekkür ederim uyarınız için
  5. Emir Balkı

    Side'de kurdela kesimi

    Dünyanın en iyi akrobasi pilotlarından Ali İsmet Öztürk'ün Side'de düzenlenen Airshow Side'de yaptığı akrobasi gÖsterisi sırasında yaptığı kurdela kesimi...

    © Emir Balkı

  6. Emir Balkı

    Kigali'de anne eli

    teşekkür ederim elimizden geldiği kadar çekmeye çalışıyoruz işte
  7. Emir Balkı

    Kigali'de utangaçlık

    © Emir Balkı

  8. Emir Balkı

    Günün en abest sorusu.

    Ben de Canontürk'ü gördükten sonra Nikontürk de kesin vardır o zaman deyip aradığımda bulamamıştım ancak geçenlerde fotoğraf üzerine çok bilgi ihtiyacı duydum ve tekrar baktıktan sonra rastgele burayı buldum. Benim gibi fotoğrafa düşkün, kendini geliştirmeye uğraşan çoğu arkadaşlar bu tarz forumları arıyor. Aslında çok yer var bilgi alınabilecek. örneğin bilgisayar sitelerinde bile bu bilgiler var ama herkes ayrı telden çalıyor. Bence kullandığın marka ile ilişkili bir site daha çok işe yarıyor. Fotoğrafı seven kişiler olarak da bize düşen görev, yapabildiğimiz kadar burayı, gerek internet ortamında gerekse arkadaş, eş, dost çevresinde dillendirmektir.
  9. Resimler görünmüyor sanırım silinmiş
  10. Emir Balkı

    FOTOĞRAFLARIM NEDEN NET DEĞİL

    Peki makinaya ve yaptığım işe uygun bir lens önerebilir misiniz?
  11. Emir Balkı

    FOTOĞRAFLARIM NEDEN NET DEĞİL

    Çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar iÇin. Belki bu fotoğraf uygun olmadı. Çünkü böyle durağan organizasyonlarda Çektiğim fotoğraflar fena değil ancak, uÇak Çekimi yaptığımda sıkıntı yaşıyorum. Gürültü ya da Kumlama artık hangisi ise bilgisayarda fotoğrafı büyütmeye başladığım anda dikkatimi Çekiyor. Belki de uÇak Çekimi iÇin lensim uygun değildir? Bu arada patlama dediğiniz olay grubun arkasındaki beyazlık mı? Bir de makinamda harici flaşım yok. Bu ne kadar sıkıntı yaratır ya da yaratır mı?
  12. Emir Balkı

    FOTOĞRAFLARIM NEDEN NET DEĞİL

    Exif bilgilerini nereden bulurum bilmiyorum o yüzden resmin özelliklerinden aldım umarım doğrudur. Lensim AF-S NIKKOR 18-105mm 1:3:5-5.6G ED İlginize teşekkür ederim
  13. Öncelikle merhaba, aranıza yeni katıldım. Foruma baktım ancak uygun sayfayı bulamadım. D90 makinem var. Havacılık sektÖründe fotoğraf çekiyorum. Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum ve internetten çok kez daha kaliteli nasıl fotoğraf çekebilirim diye araştırdım ama beceremedim. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.