İçeriğe git

İbrahim ŞENER

Üye
  • İçerik sayısı

    72
  • Katılım

  • Son ziyaret

İbrahim ŞENER Hakkında

  • Doğum Günü 10-10-1963

Profil Bilgileri

  • İkamet
    İstanbul
  • Cinsiyet
    Erkek

Fotoğraf Bilgileri

  • Fotoğraf Makine Modeli
    Nikon D3100

Güncel Profil Ziyaretleri

2.632 profil görüntüleme

İbrahim ŞENER's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

28

Topluluk Puanı

  1. İbrahim ŞENER

    Rose osiria - Türk gülü

    Teşekkür ederim. 3 yıla yakın bir süredir arıyordum. gerÇekten zor bulunan bir gül. Tanınsın, bilinsin Çoğalsın istiyorum. O nedenle bir kareyi de sizlerle paylaştım.
  2. Rosa Osiria yani Osiria gülü,80 cm boyunda,dışı beyaz içi kırmızı veya içi kırmızı dışı beyaz olan uzun ömürlü muhteşem bir güldür.Seralarda cok nadir bulunmaktadır. Mükemmelin ötesi de büyüleyici güzelliğe sahiptir.Kırmızı beyaz olduğu için bu güle Türk gülü de denilmektedir. Rose Osiria çift renkliliğinden dolayı nerdeyse mistik bir etkisi vardır. çiçek çanak yapraklarının dışının beyaz içinin ise kırmızı olması nerdeyse inanılması güç bir etki yaratıyor. Gümüşi bir beyazın hemen hemen siyahımsı bir kırmızı tonları ile karşılaşmasından elde edilen efektin daha iyisi olamaz. Tüm bunlar Rosa Osiria‘yı elmamsı kokusu ile kusursuz bir şekilde bir araya getirilmiştir. En iyi, sevdiği yere dikildiğinde sizi çiçekleri ile ödülendirecektir. (Bu gül 19 mayıs 2103 tarihinde bahçeme ekildi.)

    © İbrahim ÅžENER

  3. İbrahim ŞENER

    Tekirdağ Uçmakdere - Yeniköy

    Tekirdağ Yeniköy - Uçmakdere arasında bir yer. Kumbağ' dan sahili takip ederek ulaşılabiliyor. Tekirdağ da yamaç paraşütü yapılan alana giden yol üzeridir.
  4. İbrahim ŞENER

    Tekirdağ Uçmakdere - Yeniköy

    © İbrahim ÅžENER

  5. İbrahim ŞENER

    Nikon D90 için LENS

    Güle güle kullanmanız dileği ile
  6. İbrahim ŞENER

    Nikon D90 için LENS

    Sevgili arkadaşım. Elimde yaklaşık 3 ay önce aldığım makina ile gelen 18-55 VR objektif var. Karfo çıkışlı ve mediamarkt AVM212 den alınma ve faturalıdır. Yaptığım toplam çekim sayısı 50 yi geçmemiştir. Hediye gelen18-105 kullandığım için boştadır. Dilersen 250 TL ye verebilirim.üzerinde hiçbir çizik, darbe vs yoktur. ön ve arka kapakları da mevcuttur. Hafta sonu veya Akşam 8 den sonra İstanbul' un merkezi yerlerinden birisine getirebilirim.
  7. İbrahim ŞENER

    DSC 04781

    Yaz gelirken bu kare iyi geldi.
  8. © İbrahim ÅžENER

  9. İbrahim ŞENER

    K.Çekmece - Menekse

    © İbrahim ÅžENER

  10. Minik serçenin beslenme saati
  11. İbrahim ŞENER

    Minik Serçe'nin Beslenme Saati

    © İbrahim ÅžENER

  12. İbrahim ŞENER

    Kompozisyonları Yakalamak

    Firefox kullanmıyorum ama İ.E. bu tür sorunları; Araçlar --> İnternet seçenekleri --> Programlar --> Eklentileri yönet sekmelerinden ulaşılan bölümden giderilebiliyor. Sizin tarayıcnızda da benze ayarları bir kontrol edin dilerseniz.
  13. İbrahim ŞENER

    d5100

    Kadir bey geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda işleri yoluna koyarsınız. Keşke yardımcı olabilseydim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.