İçeriğe git

Mert Çelik

Üye
  • İçerik sayısı

    15
  • Katılım

  • Son ziyaret

1 Takipçi

Profil Bilgileri

  • İkamet
    Çankırı
  • Cinsiyet
    Erkek

Fotoğraf Bilgileri

  • Fotoğraf Makine Modeli
    Nikon D3100

Sosyal Ağlar

  • Twitter
    http://www.twitter.com/meertceelik

Mert Çelik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Topluluk Puanı

  1. Mert Çelik

    taksim trenway

    Taksimden bir kare

    © Mert Çelik

  2. Mert Çelik

    Wolkswagen Maket Aracı

    Wolkswagen Maket Aracı

    © Mert Çelik

  3. Mert Çelik

    BENDE YENİYİM

    Hayırlı olsun. Ben de 4 ay önce aynısını aldım. Makinayı anlamak kavramak istiyorsan eger surekli forum sitelerinde gezmelisin. Okuyup inceleme yapmalısın Manuel degerleri ögrenerek cekim yapmalısın ama unutma zamanla ögrenirsin kötÜ cekim oluyor diye ÜzÜlme bende öyle kötÜ zannetmiştim ama iş makinanın ayarlarında bitiyor. Şimdiden bol sans.
  4. Mert Çelik

    Model : Mert Çelik

    Nikon 50 MM 1.8D Af ile çekilmiştir. Gövdesi D90

    © Mert Çelik

  5. Mert Çelik

    Merhaba

    Merhabalar ; Hoş geldiniz İyi Forumlar.
  6. Mert Çelik

    Deseto

    Teşekkür ederim
  7. Mert Çelik

    Deseto

    © Mert Çelik

  8. Seviye atlamak için çok çalışmak gerek

  9. Seviye atlamak için çok çalışmak gerek

  10. Hoş bulduk herkese ayrı ayrı tesekkür ederim. Burada bi aile ortamı oluşmuş onun farkına vardım . bundan sonra 7/24 burdayım sizlerleyim. İyi Geceler Herkese.
  11. Mert Çelik

    ...

    Fotoğraf güzel fakat Zülfü Bey'le aynı görüşteyim. İmza çalışmasınız gerekebilir.
  12. Mert Çelik

    Sevimli Kedi

    Kadıköy / Moda sahilinde gezerken gözüme takıldı.

    © Mert Çelik

  13. 7 senelik beklentiydi makine almak.Sonunda amacıma ulaştım. Fotograf cekmek yada photoshop oynamak benim hobimdir. İş amaçlı kesinlikle düşünmedim. Yorumların için teşekkür ederim. Bu ilgi bu yorum beni gercekten mutlu etti. Renk dengesine gelirsek laptop kullanıyorum Sanırım renkler bu yuzden dengeli degil. HDR olarak da yenı ögrendim ve halen arastırma yapıyorum üzerinde. inanırmısınız her gun baska bir fotograf sitesindeyim. ama d3100 bana sanırım istedigimi vermi netlik bakımından. Yine de cabalarıma devam ediyoruum. Hafta sadece 1 günüm var. O gün mutlaka makinem yanımda oluyor. Dedigim gibi fotograf cekmeyi seviyorum ugrasmayıda. Benim istedigim cabuk ve hızlı sekilde seviye atlamak . çünkü makineyi alalı 3 ay oldu. Hayatımda 3 aylık bir profesyonel makine deneyimim var. 3 aylık bir sürecte bu kadar foto cekip editleyebildim. Tek istedigim bir arkadas ile fotograf cekmeye cıkmak. Gezmek ondan bir şeyler ögrenmek istiyorum. Biraz daha seviye atlamak için. Dedigim gibi hafta da 1 günüm var calısıtgım için. Gelişme seviyem cok gec ilerliyor. Yinede yazımı okuyup bana zaman ayırdıgınız için tesekkür ederim gercekten.
  14. 2004 yılında photosop araba fotograflarını aracları modify ederek baslamıstım. Araba fotograflarını calısmayı seviyorum. ama daha farklı konularda calısmak istiyorum. O yüzden bilgili bir fotografcı kardesle bir gün istanbulda cekim yapmak istiyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.